📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

równie dobrze mogłeś wrzucić każdy z co najmniej 100 odcinków konia rafała. nie rozumiem takich tematów. piwa nie ma.
luka5z napisał/a:
równie dobrze mogłeś wrzucić każdy z co najmniej 100 odcinków konia rafała. nie rozumiem takich tematów. piwa nie ma.
Nie rozumiesz takich tematów, bo to wysublimowany humor dla ludzi z ajkiu powyżej 3000 jednostek, takich jak ja, czy autor tematu, czy też Pener...eee...z tym Penerem to przesadziłem:p

Za uciętą pisenkę (jedyna wartościowa rzecz w tej serii) browca nie ma.

o 16 egzamin z termodynamiki, przewrócę się i może jeszcze zdążę się nauczyć

19danio90 napisał/a:
czasem jak sie przewrócisz to juz sie mozesz nie nauczyc
ewentualnie można już nie zdążyć sie nauczyć...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie