bardzo dobry podpis pod filmem , gdybyś nienapisal że tam bedzie koń rafał to spodziewałbym sie owcy karola
PikosTychy napisał/a:
bardzo dobry podpis pod filmem , gdybyś nienapisal że tam bedzie koń rafał to spodziewałbym sie owcy karola
Gdybym nie napisal to spodziewal bym sie warna tak jak ponownego przyjscia Jezusa Chytrusa.

Ja pi3rdole, jak ktoś chcę sobie obejrzeć konia rafała to niech wejdzie na YT i niech sobie obejrzy, a nie wrzucacie wszystko na sadola z myślą "O koń rafał, wrzucę na sadistic.pl, gimby na pewno dadzą piwo"
eryk221 napisał/a:
Ja pi3rdole, jak ktoś chcę sobie obejrzeć konia rafała to niech wejdzie na YT i niech sobie obejrzy, a nie wrzucacie wszystko na sadola z myślą "O koń rafał, wrzucę na sadistic.pl, gimby na pewno dadzą piwo"
A zalozysz sie, ze dadza? Doktorze Eryku.
sadistic.pl/kon-rafal-studnia-pana-wiesia-i-bonus-bgc-vt283697.htm
solight napisał/a:
kieubasa

Synu pojechałeś po bandzie
podpis użytkownika
Lubię gify
@solight co dupa cicho?! sam sie dupa cicho!
podpis użytkownika
koń rafał , koń rafał , nananinana , KOŃ RAFAŁ !

eryk221 napisał/a:
P🤬DA!!!
A ja na przykład lubię, że na sadistica wrzucają te głupie kreskówki, bo dzięki temu mam wszystko na miejscu.