👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardzo dobry podpis pod filmem , gdybyś nienapisal że tam bedzie koń rafał to spodziewałbym sie owcy karola
PikosTychy napisał/a:
bardzo dobry podpis pod filmem , gdybyś nienapisal że tam bedzie koń rafał to spodziewałbym sie owcy karola
Gdybym nie napisal to spodziewal bym sie warna tak jak ponownego przyjscia Jezusa Chytrusa.

Ja pi3rdole, jak ktoś chcę sobie obejrzeć konia rafała to niech wejdzie na YT i niech sobie obejrzy, a nie wrzucacie wszystko na sadola z myślą "O koń rafał, wrzucę na sadistic.pl, gimby na pewno dadzą piwo"
eryk221 napisał/a:
Ja pi3rdole, jak ktoś chcę sobie obejrzeć konia rafała to niech wejdzie na YT i niech sobie obejrzy, a nie wrzucacie wszystko na sadola z myślą "O koń rafał, wrzucę na sadistic.pl, gimby na pewno dadzą piwo"
A zalozysz sie, ze dadza? Doktorze Eryku.
sadol.pl/kon-rafal-studnia-pana-wiesia-i-bonus-bgc-vt283697.htm

A ja na przykład lubię, że na sadistica wrzucają te głupie kreskówki, bo dzięki temu mam wszystko na miejscu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie