Ciekawe czy tak samo na 100 km trasy by koń ogarnął, specjalnie zrobione dla picu a hameryka się cieszy.
I co w tym sadystycznego ?! Rozumiem jeszcze gdyby koń sie wyj🤬 i złamał nogę, ale skoro nic sie nie dzieje to 0 piwa...
godfather1982 napisał/a:
jesli to kros 250 cm to napewno ma 60 koni a kun ile ma?
Musiałbyś mu zmierzyć tłok, a wiem, że lubisz takie akcje.
podpis użytkownika
Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
krzysztof3011 napisał/a:
@up
A skąd wiesz? Ssałeś prącie Godfatherowi1982?
Naucz się czytać - napisałem, że Godfather lubi mierzyć cudze tłoki tłumoku, a jego prąciem zajmujesz się ty.

podpis użytkownika
Stare sycylijskie przysłowie mówi: "Mężczyzna jest jak ser."P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi

Generalnie koń zwinniejszy to na krótki dystans wiadomo że wygra. Na długie trasy to już inna bajka
szczerze powiem ,to myślałem, że zapną konia i crossa liną i jeden będzie drżeć w jedną a drugi w drugą.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
crossdressphyxia napisał/a:
szczerze powiem ,to myślałem, że zapną konia i crossa liną i jeden będzie drżeć w jedną a drugi w drugą.
Szczerze mówiąc, to myślałem, że będzie jakieś spektakularne zderzenie konia z motorem, ale się zawiodłem

@vandal454
pod publikę naprawdę? myślałem że są to oficjalne zawody.
pod publikę naprawdę? myślałem że są to oficjalne zawody.