👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Z drugiej strony, rzadko ci sami wracają na miejsce pracy, choć wspominając dowcip o przedłużonym kręgosłupie....

Nieścisłości: Okres najczęściej trwa 5 dni licząc od pierwszego dnia menstruacji, ciąża trwa 9 a nie osiem miesięcy.
Podpisano Ginekolog Amator.

DarthV napisał/a:
Nieścisłości: Okres najczęściej trwa 5 dni licząc od pierwszego dnia menstruacji, ciąża trwa 9 a nie osiem miesięcy.
![]()
znalezione w internecie. tekst nie mój. masz piwo za uwagę bo nawet sie nie kapłem:D
@DarthV
Rzadko która kobieta wie o ciąży zaraz po stosunku.
Więc teoretycznie tampon ma jeszcze robotę - jest "pod telefonem", do momentu w którym okazuje się, że ma ośmiomiesięczną przerwę.
Rzadko która kobieta wie o ciąży zaraz po stosunku.
Więc teoretycznie tampon ma jeszcze robotę - jest "pod telefonem", do momentu w którym okazuje się, że ma ośmiomiesięczną przerwę.

Podczas okresu też można oprawiać seks, ten obrazek jest głupi.

Niektóre kobiety mają okres jeszcze przez 3 miesiące ciąży. 5-dniowy okres to dla dużej części tylko marzenie.

@maluszek663
To wtedy mówimy o plamieniu, a nie okresie. Dorosła dziewczyna powinna to wiedzieć
To wtedy mówimy o plamieniu, a nie okresie. Dorosła dziewczyna powinna to wiedzieć

Nie było dyskusji na ten akurat temat, ale dobrze, wybaczcie, nie zaciążyłam jeszcze, choć minął mi 13 rok życia. Dziękuję za obowiązkowy wjazd na mój mózg i uświadomienie mnie o jego braku.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie