👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Michael Jackosn pewnie takich miał kilka zestawów w zapasie... wiadomo kiedy młody chłopiec się trafi.
Stachu Wichura napisał/a:
ale się nie chwale
![]()
Właśnie to zrobiłeś . . .

To się nazywa ekonomia, a w jaki sposób się przejawia...to już tylko matek natur wie

dwakilo napisał/a:
Jedne kupca już mamy. Niejaki Iglesias:
femalefirst.co.uk/celebrity/Enrique+Iglesias-7083.html
Nic dziwnego że ma taki delikatny głosik

lesiot napisał/a:
Michael Jackosn pewnie takich miał kilka zestawów w zapasie... wiadomo kiedy młody chłopiec się trafi.
ty za to nie masz na co nakladac xDD . szacunku troche do ludzi ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie