Ja tak reaguje na p🤬lenie ryżego c🤬ja i niedorozwiniętego gajowego.
to ich pierwsze wejście na sadistica
właśnie zobaczyli niezłą laskę a potem jej k🤬sa....

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
a była ostatnio jakaś nawa konferencja macierewicza czy po prostu odgrzewasz stare kotlety?

@Ponury Knur
Debil czy wolisz idiota ?
Jestem bezpartyjny. Po prostu nie lubię być r🤬any w dupę.
Ty jak widać lubisz i winisz za oto PiS mimo, że to PO ciebie jebie. Ciebie jak i całą Polskę.
Debil czy wolisz idiota ?
Jestem bezpartyjny. Po prostu nie lubię być r🤬any w dupę.
Ty jak widać lubisz i winisz za oto PiS mimo, że to PO ciebie jebie. Ciebie jak i całą Polskę.

ru_ziolo
po czym wnosisz? Co konkretnie zrobili źle i co mogli zrobić lepiej. Bo Ciebie też mogę nazwać c🤬jem i że mnie i resztę społeczeństwa dymasz swoimi gornolotnymi komentarzami. Moim zdaniem powtarzasz zasłyszane frazesy:)
po czym wnosisz? Co konkretnie zrobili źle i co mogli zrobić lepiej. Bo Ciebie też mogę nazwać c🤬jem i że mnie i resztę społeczeństwa dymasz swoimi gornolotnymi komentarzami. Moim zdaniem powtarzasz zasłyszane frazesy:)
ru_ziolo napisał/a:
Ja tak reaguje na p🤬lenie ryżego c🤬ja i niedorozwiniętego gajowego.
czyli u Twoich Tatusiów wszystko w porządku ?

Cytat:
Ja np nie jestem j🤬y przez nikogo wiec swoje homo historyjki pozostaw dla siebie.
podpis użytkownika
I'm awesome. True story.
jaka by partia nie była i tak będzie źle, Polska gospodarka ma zaledwie 20 lat, Dr House nie pomoże.

Po twoim nicku widzę, że raczej ty lubisz być j🤬y i ty mas dupe jak stodoła.
Niewykształcony i bezrobotny ? Do mnie to ? To źle trafiłeś pajacu. O moim wykształceniu i zarobkach możesz pomarzyć.
Niewykształcony i bezrobotny ? Do mnie to ? To źle trafiłeś pajacu. O moim wykształceniu i zarobkach możesz pomarzyć.