👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a była ostatnio jakaś nawa konferencja macierewicza czy po prostu odgrzewasz stare kotlety?

@Ponury Knur
Debil czy wolisz idiota ?
Jestem bezpartyjny. Po prostu nie lubię być r🤬any w dupę.
Ty jak widać lubisz i winisz za oto PiS mimo, że to PO ciebie jebie. Ciebie jak i całą Polskę.
Debil czy wolisz idiota ?
Jestem bezpartyjny. Po prostu nie lubię być r🤬any w dupę.
Ty jak widać lubisz i winisz za oto PiS mimo, że to PO ciebie jebie. Ciebie jak i całą Polskę.

jaka by partia nie była i tak będzie źle, Polska gospodarka ma zaledwie 20 lat, Dr House nie pomoże.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie