Jankes jak zawsze na propsie ^^
e................k
2012-11-30, 22:46
@Fredka
że co k🤬a? Polskiego w szkole nie miałeś?
Ale do kościoła chodzi xd
J🤬a Idiotka ... cos powiedzial SK🤬YSYNU ?
b................a
2012-11-30, 23:02
szkoda że dalszej części nie ma na hardzie
Za tego sk🤬ysyna otrzymałaby ode mnie ładne wiązanie przekleństw. Stara j🤬a k🤬a, jak ja tych ścierw od Rydzyka i Jarka nie lubię.
M................u
2012-11-30, 23:12
Nie czaje co w tym dziwnego. Powiedział jej to co powinien powiedzieć i to co powiedziałoby 70% społeczeństwa (30% przyjąłem na mocherów) w tej sytuacji... to tak jakby powiedział "dzień dobry" wchodząc do sklepu
H................s
2012-11-30, 23:14
Niektórym starym babom już tak się nudzi że zaczynają do nieznajomych a w szczególności do młodzieży się dop🤬lać a potem jak którejś się coś odpowie to che szacunku bo to niby starsza osoba i spokoju chce a sama wrażeń szuka ...
noo bo tego no taka prawda że my fajni ludzie w piątkowy wieczór siedzimy przed kompem i oglądamy babkę ganiającą za rowerzystą. Wygraliśmy życie !
Czemu nie ma więcej?
b................b
2012-11-30, 23:20
US MOHERS xDDDD Zawsze gotowe do boju!!!
l................y
2012-11-30, 23:21
Co za pała przestała nagrywać ten materiał po 16 sekundach? stara jeszcze do niego rzuca o ile dobrze słyszę "coś powiedział sk🤬ysynu" ale co tam, w niedziele pójdzie się wyspowiadać wrzuci na tace i będzie miała czyściutkie sumienie
logicoperation napisał/a:
noo bo tego no taka prawda że my fajni ludzie w piątkowy wieczór siedzimy przed kompem i oglądamy babkę ganiającą za rowerzystą. Wygraliśmy życie !
A co mam z dziećmi na disco pruć ?
j................1
2012-11-30, 23:31
jaki stare Polskie gowno.
T................l
2012-11-30, 23:33
Takie coś to tylko zabić wp🤬du.