Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
A................d 2012-11-30, 23:34
ej... ale się na niego kampiła xD
Zgłoś
kfqcpk 2012-11-30, 23:36 11
Szkoda że łapy w szprychy nie wsadziła.
Zgłoś
H................e 2012-11-30, 23:46
ciąg dalszy w komentarzach ??? zapowiada się zajebiście
Zgłoś
jozinb 2012-11-30, 23:52
sama sie prosi o kare
Zgłoś
delsol 2012-12-01, 0:09
SheryZa4 napisał/a:

Młodego na rowerze goniłaby pół miasta, ale na 2 minuty jazdy autobusem musi k🤬a usiąść

Xeroboy podpieprza nawet komentarze z YT a wy mu piwami lajkujecie....

Zgłoś
MUodyy 2012-12-01, 0:12 26
@UP jestes kolejnym debilem ktory mysli, ze wszyscy zwiedzamy te wasze dziwne strony internetowe. Swoją drogą ten sam komentarz wpadł mi do głowy gdy zobaczyłem ten filmik, wiec grzecznie powiem Ci WYP🤬ALAJ!
Zgłoś
e................o 2012-12-01, 0:49
Czemu nie nagrali dalej? Takie urwane w połowie ;/ do dupy ;/
Zgłoś
P................1 2012-12-01, 0:50
Nie dość, że gnój pop🤬la rowerem gdzie nie powinien, to jeszcze lży kobiete.
Zgłoś
T................r 2012-12-01, 2:14 2
hebana stara szmata... juz im miejsca w autobnusie nie ustepuje, bo ostatnio uslyszalem:

że te j🤬e studenty cale fnie siedza na wykladach i c🤬ja robia a do autobusu pierwsze sie pachaja...

p🤬le, na przejsciach dla pieszych tez nei puszczam, bo stare baby to najgorsze c🤬y!
Zgłoś
!Timon 2012-12-01, 2:25 6
@delsol

Rzeczywiście. Tekst tak niesamowicie nieprzewidywalny, że niemożliwe aby dwie osoby wpadły na podobnie brzmiący...

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
m................1 2012-12-01, 12:26
Skończyło się tam, gdzie powinno się zacząć. Szkoda, że nie ma piw ujemnych. Kicha!
Zgłoś
Tom49 2012-12-01, 12:42 3
Cały filmik akcja od 4:35.
vimeo.com/33866051
Zgłoś
Dża 2012-12-01, 13:01 11
A potem w mediach afera, bo k🤬a brak szacunku do starszych wśród młodzieży.

Starszy człowiek to nie chodzący pomnik. Są wśród nich ludzie wartościowi, którzy dla Narodu i swoich rodzin zrobili bardzo wiele. Są też k🤬y, kapusie, mordercy i porąbańcy.

Ja mam dopiero 25 lat, i już poznałem co to ciężka praca. Jak trzeba było dorobić, to worki z węglem na plecach nosiłem. Wsiadało się zmęczonym do autobusu i słuchało chrząkania nad głową. Bo z TESCO wraca i jest wielce zmęczona.
Gówno ją obchodziło to, że jestem po 14 godzinach pracy, a jutro znowu muszę wstać na 6 i zapieprzać.

Prawda jest taka. że wiele z tych kobiet w ogóle nigdy nie pracowała i od siedzenia w domu w głowie się pop🤬liło. Ew. poprzechodziły na wcześniejsze emerytury i od 20 lat zatruwają życie innym.

Jeszcze posłuchają w radiu MAryja jacy z nich wartościowi POLACY i więcej nie trzeba.
"Przecież starszej, biednej i schorowanej osoby nikt nie ruszy"
Chciałbym mieć k🤬a takie zdrowie jak one.

Pamiętajcie - To są ludzie rzadko kiedy posiadający wyższe wykształcenie niż 3 lata podstawówki!
Nie wymagajmy cudów. Ignorować, olewać i śmiać się z głupoty. Z głupszym nigdy nie wygrasz.

Popatrzcie na swoich znajomych. Oni też kiedyś będą starzy. Wszyscy są tacy mili i uprzejmi?...
Zgłoś
F................b 2012-12-01, 13:07
beke mam z was jak się tu napinacie, haha
Zgłoś
m................7 2012-12-01, 13:28
Powinien zejść z roweru i jej przyj🤬 w ten moherowy ryj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie