miał prawo wyciągnąć nóż?
grubasek pierwszy zaatakował wyskakując z łapami, pewnie dlatego że czuł się silniejszy jak i dlatego że miał broń za paskiem
chudy zrozumiał, że łapami się nie obroni, to wyciągnął nóż
grubasek zrozumiał, że łapy to już za mało, więc wyciągnął pistolet
klasyczne przejście po drabinie eskalacyjnej - zawsze chciałem to powiedzieć.
dałem piwo zanim doczytałem do trumpa. :/ eh, te lewackie kółka wzajemnego sp🤬olenia. tym razem dałem się zwieść.
Widać ze kolega znajomość ang. ma na niskim poziome w szczególności ze sa jeszcze napisy, tzw. grubasek chciał być miły i podniósł paragon który wypadł dla gandalfa a ten sie do niego wyj🤬/przyj🤬i i tak doszło od słów do czynów
Widać ze kolega znajomość ang. ma na niskim poziome w szczególności ze sa jeszcze napisy, tzw. grubasek chciał być miły i podniósł paragon który wypadł dla gandalfa a ten sie do niego wyj🤬/przyj🤬i i tak doszło od słów do czynów
fajnie, że napisałeś, ale igor, ty jesteś babą? urażoną babą?
skąd ten wniosek? otóż:
- przytyk do angielskiego to typowa dla kobiet zniewieściała forma ataku, czyli taka, na jaką można sobie pozwolić za pomocą samego pyska.
- przykładanie absolutnej wagi do tego, co ludzie w kłótni mówią i traktowanie tego jako ostateczną wykładnię to typowo kobiece podejście oderwane od logiki i doświadczenia
- błędne założenie, że jak ktoś coś mówi, to można mu oddać pięścią, to coś, czego nie potrafią zrozumieć prymitywni murzyni i dlatego tyle ich w więzieniach. Poza murzynami, to właśnie kobiety mają skłonność do takich niemądrych wniosków.
- to twój drugi komentarz od założenia konta, więc musiałoś poczuć jakiś silny impuls aby go napisać.
podsumujmy: bezzasadna uszczypliwość, brak wyobraźni dot. bójki, brak logiki, brak zrozumienia konsekwencji prawnych i źródeł z których one wynikają, wysoki poziom emocjonalności = baba jak c🤬j. dlatego baby nie nadają się do zarządzania niczym poza swoim tyłkiem.
Indiana Dżons w następnym wcieleniu 🤔 tylko biczyka brakuje...
Ty mi emeryturę oddaj
Eskalacja przebiegła wzorowo ale bez godnego finału
Klasyczna drabina eskalacyjna Bartosiaka.
Indiana Dżons w następnym wcieleniu 🤔 tylko biczyka brakuje...
Bardziej Davy Jones

Widać, że białasy to nie to samo co małpa z bronią.
Bzdura. Biali i czarni w USA zachowują się tak samo, czy tego chcesz czy nie. Amerykanie mają fałszywą kulturę uśmiechu i grzeczności. Sarkazm i ironia jest tam dziwnym kulturalnym tabu w interakcjach poza najbliższymi, czy to rodziną czy znajomymi. Oni nie są mentalnie nauczeni radzić sobie z eskalacją przez deeskalację jeśli jedna strona tego typu sprzeczki jest bardziej agresywna albo wrednie ironiczna/sarkastyczna. Drugiej stronie puszczają wtedy zwieracze i nerwy. Potyczki słowne u nich często przeradzają się w tragedie wtedy.
Popatrz na tego z bronią. Nie wiem dokładnie o co chodziło, ale gość chciał mu podać jego rachunek co spadł na ziemie i gównoburza się zrobiła. Zamiast ignorować tego idiotę w kapeluszu i z nożem to ten zaczął się wydzierać bo nie radzi sobie mentalnie z sytuacją w której druga (potencjalny wariat) strona nie odpuszcza. I wszystko trafił szlag i o mały włos doszło do rozlewu krwi.
Miałem na myśli co innego, mianowicie fakt, że dla białasów użycie broni w takiej sytuacji następuje jako ostateczna eskalacja przemocy, przed którą mimo wszystko człowiek się powstrzymuje.
U naczelnych eskalacja do użycia broni następuje niemal natychmiast albo nawet od niej się zaczyna cała zadyma. Małpoludy nie wahają się by strzelić komuś w ryj podczas gdy białas będzie celował w nogi.
Wiadomo, że nie jest to żadna norma, ale jednak takie zachowania zaobserwujesz oglądając ludzi małpy w tych samych warunkach.
Wpierw atakował słownie wyzwiskami, później sięgnął po przemoc jako pierwszy wobec wyraźnie starszego i słabszego.
A to że nie strzelił, to tylko dlatego że dobrze wiedział co mu z tłustej dupy zrobią w więzieniu.
IMO typ nie różni się w niczym od czarnych. Pewnie wyborca Trumpa, jak prawie każdy biały prymityw.
Oj lewaryszcze, lewaryszcze. P🤬lisz jak chora dupa.
Miał prawo go odj🤬 gdy tamten tylko sięgnął po nóż. Gówno wiesz o prawie w USA.