Gościu chyba nie wiedział co jest za górką
Niestety jak widać w dalszej części nic mu się nie stało
Czubek jakiś. Nie widział uniesionej czerwonej flagi? Mało tego. Przecież można domyślić się dlaczego nikt dalej nie jedzie i wszyscy stoją.
r................t
2013-11-20, 13:29
specjalnie dla dobrego ujęcia z GoPro
B................t
2013-11-20, 14:36
gdyby nie spanikował to by się niewyj🤬...
A nie mógł po prostu jebnąć dropa ? Tyle skoku zawieszenia...
podpis użytkownika
To się wyklepie.
Jakby się nie posrał w majtki to by dał radę.
b................e
2013-11-20, 15:08
Ma ktoś jeszcze jakieś powtórki ?
b................n
2013-11-20, 19:48
Trzy razy pod rząd nie wiedział? Głupi jakiś czy co?
ciekawe czy ty byłbys taki szczęśliwy jakby Tobie się coś stało. Masz pewnie tylko komputer a nie KTMa
k................a
2013-11-22, 21:18
Nie wiem o co k🤬a chodzi z tymi filmikami z go pro. Każdy ma kamerkę i sobie kręci na własne potrzeby, fajnie, ale po co takie c🤬jostwo jest wrzucane w sieć. Jeździłem sam 7 lat na crossie i wypadki 100 razy, a nawet 1000 razy k🤬a bardziej niebezpieczne miały miejsce na każdym treningu. Tutaj koleś sobie pyrka puszcza gaz przed samym skokiem, później w locie go dodaje, a przed lądowaniem puszcza się maszyny zajebiście a to wszystko przy prędkości odpowiadającej 3 biegowi. A to wszystko dzieje się na mega niebezpiecznej nawierzchni na jakiejś starej żwirowni. Super wrzucajcie jeszcze jak jeździcie po prostej po lesie albo jak dodajecie gazu po polu, będzie co pokazywać kolegom.
PS. Quady to pedalstwo
m................s
2013-11-22, 21:34
tutaj typ juz c🤬ja mogl zrobic bo wyglada na to ze jak koles machnal choragiewka to on juz wlasciwie w powietrzu byl
bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście
02.mój raptor ze mna na sadisticu :d kto to wrzucił?
L................s
2013-11-23, 9:19
dogip napisał/a:
Czubek jakiś. Nie widział uniesionej czerwonej flagi? Mało tego. Przecież można domyślić się dlaczego nikt dalej nie jedzie i wszyscy stoją.
Przecież ta flaga jest przyczepiona do Quada .
Btw. Czemu sam zeskoczył a nie jechał dalej ?
Przecież tak czy innaczej miał szanse na wylądowanie i pojechanie dalej .