Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sierioża 2021-08-22, 14:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Morgotheron 2021-08-22, 15:01
hulajnogarze to jeszcze więksi podludzie.
Zgłoś
pitteroo 2021-08-22, 18:15 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marcmich 2021-08-22, 20:33
Jeszcze szkoła się nie zaczęła? zaraz będzie normalnie na sadisticu
Zgłoś
Psilocke 2021-08-22, 21:24 3
Zgłoś
Marccelo 2021-08-22, 21:56 1
Polacy i ich dzielenie oraz nienawiść. Kolarze pospinani jak plandeki na żuki plus poziom frustracji kierowców. Większość ludzi ma chyba smutne życie i odreagowywuje na drogach. Mam nadzieje ze te wzywżki mandatów przejdą. Na rowerze robię rocznie około 6-8k km samochodem jakieś 15k km. Wszystko dla ludzi tylko się szanujmy trochę.
Zgłoś
Psilocke 2021-08-22, 22:49 1
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2021-08-22, 23:50 2
Sierioża napisał/a:

Rowerzysta jest takim samym użytkownikiem drogi, jak walec, ciągnik czy inny kombajn. Najłatwiej jednak wyżyć aię na rowerzyście i to najczęściej z frustracji, z którymi sobie nie radzi w swoim życiu - tak najłatwiej "poprawić sobie samopoczucie". Prawdą jest, że my jesteśmy gdzieś między środkowym kazachstanem a mongolią w kwestii normalnego traktowania rowerzysty - czyli 100 lat za BLM-mi...

No, tak, typowe. Na stwierdzenie że jest takim samym użytkownikiem drogi starczyło ci rozumu, ale na spostrzeżenie, że "taki sam" uczestnik nie ma OC ani uprawnień (bez prawka możesz jeździć rowerem) już brakło ci rozumu oraz jaj, śmieciu. Pomiędzy środkowym kazachstanem a mongolią w tym kraju są rowerzyści, niemal wszyscy.
Zgłoś
Folur 2021-08-23, 2:23 1
Zgłoś
Sierioża 2021-08-23, 7:25
Zgłoś
Pan_Doktur 2021-08-23, 20:20

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
lucilla 2021-08-24, 19:04
Co masz do klecanek? To spokojne owady
Zgłoś
kriftoft 2021-08-24, 19:49
Zgłoś
purunkpustunk 2021-10-25, 8:56
Jeżdże na rowerku bez ledzinsów. Też jestem robakiem?
Zgłoś
kocur 2021-10-27, 11:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem