👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze szkoła się nie zaczęła?
zaraz będzie normalnie na sadisticu

Polacy i ich dzielenie oraz nienawiść. Kolarze pospinani jak plandeki na żuki plus poziom frustracji kierowców. Większość ludzi ma chyba smutne życie i odreagowywuje na drogach. Mam nadzieje ze te wzywżki mandatów przejdą. Na rowerze robię rocznie około 6-8k km samochodem jakieś 15k km. Wszystko dla ludzi tylko się szanujmy trochę.
Sierioża napisał/a:
Rowerzysta jest takim samym użytkownikiem drogi, jak walec, ciągnik czy inny kombajn. Najłatwiej jednak wyżyć aię na rowerzyście i to najczęściej z frustracji, z którymi sobie nie radzi w swoim życiu - tak najłatwiej "poprawić sobie samopoczucie". Prawdą jest, że my jesteśmy gdzieś między środkowym kazachstanem a mongolią w kwestii normalnego traktowania rowerzysty - czyli 100 lat za BLM-mi...
No, tak, typowe. Na stwierdzenie że jest takim samym użytkownikiem drogi starczyło ci rozumu, ale na spostrzeżenie, że "taki sam" uczestnik nie ma OC ani uprawnień (bez prawka możesz jeździć rowerem) już brakło ci rozumu oraz jaj, śmieciu. Pomiędzy środkowym kazachstanem a mongolią w tym kraju są rowerzyści, niemal wszyscy.
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferęOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie