Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Znawca_Cipek 2021-08-22, 0:10 13
Jeszcze ten

Zgłoś
Dżako 2021-08-22, 0:22 3
Od os to się odwal bo to pożyteczne stworzenia.
Zgłoś
mygyry 2021-08-22, 0:35 5
Widzę jeden rodzaj robaków i trzy owadów
Zgłoś
Pees4 2021-08-22, 0:53 4
Jakby halman pytał, żaden z owadów nie jest pszczołą
Zgłoś
Adrian92 2021-08-22, 1:32 48
Mam wrażenie, że na rowerzystów najbardziej narzekają ludzie co wygrali prawko w chipsach, którzy są na tyle niepewni siebie, ze nie potrafią wykonać manewru wyprzedzania i k🤬ują pod nosem jak widzą w oddali rower
Sam od czasu do czasu wsiąde na rower i niesamowicie mnie to bawi kiedy jadę ulicą, blisko krawężnika, za mną tworzy się korek bo k🤬a chłop nie ma na tyle chyba odwagi baźd zwyczajnie umiejetności żeby wyprzedzić.
Tylko nie zaprzeczajcie, jeżdżę rowerem, jeżdżę samochodem, widzę jak ludzie mają problemy z manewrem wyprzedzania, jakie mają problemy w podejmowaniu decyzji na drodze.
Zgłoś
Tryper 2021-08-22, 1:45 124
@Adrian92
Weź popraw swoje legginsy i wyłącz internet.

podpis użytkownika

Zawsze stoi.
Zgłoś
Adrian92 2021-08-22, 1:57 17
Kłykcin_Kończysty napisał/a:

@Adrian92
Weź popraw swoje legginsy i wyłącz internet.

Pocisk godny prawdziwego sadolowca, chetnie wyłacze bo dla mnie w przeciwienstwie do ciebie życie się nie konczy na internecie
Zgłoś
DSStrielok 2021-08-22, 2:00 21
Nie zapominajmy o wersji rozwojowej robaka z lewego dolnego rogu.

Zgłoś
kulawiec 2021-08-22, 2:13 21
Adrian92 napisał/a:

Mam wrażenie, że na rowerzystów najbardziej narzekają ludzie co wygrali prawko w chipsach

Ja tam nie narzekam. Mam zawsze na wszelki wypadek sprawny spryskiwacz i wycieraczki.
Zgłoś
Teddyboys91 2021-08-22, 2:31
I teraz Sadodl ma .....
Zgłoś
riskone7 2021-08-22, 2:38 16
Niekwestionowanym plusem jest, to że od Września zaczynacie szkołę i nie będziecie mieli tyle czasu na sadistika.
Zgłoś
Wyjcio 2021-08-22, 3:29 5
Przeciez kazdy normalny kierowca uwaza ich za robale. moge nagrac filmy jak te k🤬y woza dzieci na czerwonym, ktore trwa 3 sekuny juz.
Zgłoś
200kgnaklate 2021-08-22, 3:32 8
Jazda na rowerze to pedalstwo, a każdy rowerzysta to ciota i c🤬j
Zgłoś
35i 2021-08-22, 5:13 42
Adrian92 napisał/a:

Mam wrażenie, że na rowerzystów najbardziej narzekają ludzie co wygrali prawko w chipsach, którzy są na tyle niepewni siebie, ze nie potrafią wykonać manewru wyprzedzania i k🤬ują pod nosem jak widzą w oddali rower
Sam od czasu do czasu wsiąde na rower i niesamowicie mnie to bawi kiedy jadę ulicą, blisko krawężnika, za mną tworzy się korek bo k🤬a chłop nie ma na tyle chyba odwagi baźd zwyczajnie umiejetności żeby wyprzedzić.
Tylko nie zaprzeczajcie, jeżdżę rowerem, jeżdżę samochodem, widzę jak ludzie mają problemy z manewrem wyprzedzania, jakie mają problemy w podejmowaniu decyzji na drodze.

P🤬lisz jak potłuczony. Ilu rowerzystów nie zsiada z roweru, żeby go przeprowadzić przez przejście? Ilu rowerzystów jeździ po ulicy, pomimo położonej specjalnie dla nich, kosztem chodnika, ścieżki rowerowej? A tak w ogóle, ilu rowerzystów nie zna lub celowo ignoruje jakiekolwiek przepisy ruchu drogowego?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie