👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam wrażenie, że na rowerzystów najbardziej narzekają ludzie co wygrali prawko w chipsach, którzy są na tyle niepewni siebie, ze nie potrafią wykonać manewru wyprzedzania i k🤬ują pod nosem jak widzą w oddali rower
Sam od czasu do czasu wsiąde na rower i niesamowicie mnie to bawi kiedy jadę ulicą, blisko krawężnika, za mną tworzy się korek bo k🤬a chłop nie ma na tyle chyba odwagi baźd zwyczajnie umiejetności żeby wyprzedzić.
Tylko nie zaprzeczajcie, jeżdżę rowerem, jeżdżę samochodem, widzę jak ludzie mają problemy z manewrem wyprzedzania, jakie mają problemy w podejmowaniu decyzji na drodze.

Sam od czasu do czasu wsiąde na rower i niesamowicie mnie to bawi kiedy jadę ulicą, blisko krawężnika, za mną tworzy się korek bo k🤬a chłop nie ma na tyle chyba odwagi baźd zwyczajnie umiejetności żeby wyprzedzić.
Tylko nie zaprzeczajcie, jeżdżę rowerem, jeżdżę samochodem, widzę jak ludzie mają problemy z manewrem wyprzedzania, jakie mają problemy w podejmowaniu decyzji na drodze.
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
@Adrian92
Weź popraw swoje legginsy i wyłącz internet.
Pocisk godny prawdziwego sadolowca, chetnie wyłacze bo dla mnie w przeciwienstwie do ciebie życie się nie konczy na internecie

Nie zapominajmy o wersji rozwojowej robaka z lewego dolnego rogu.

Adrian92 napisał/a:
Mam wrażenie, że na rowerzystów najbardziej narzekają ludzie co wygrali prawko w chipsach
Ja tam nie narzekam. Mam zawsze na wszelki wypadek sprawny spryskiwacz i wycieraczki.
Niekwestionowanym plusem jest, to że od Września zaczynacie szkołę i nie będziecie mieli tyle czasu na sadistika.
Przeciez kazdy normalny kierowca uwaza ich za robale. moge nagrac filmy jak te k🤬y woza dzieci na czerwonym, ktore trwa 3 sekuny juz.
Jazda na rowerze to pedalstwo, a każdy rowerzysta to ciota i c🤬j
Adrian92 napisał/a:
Mam wrażenie, że na rowerzystów najbardziej narzekają ludzie co wygrali prawko w chipsach, którzy są na tyle niepewni siebie, ze nie potrafią wykonać manewru wyprzedzania i k🤬ują pod nosem jak widzą w oddali rower
P🤬lisz jak potłuczony. Ilu rowerzystów nie zsiada z roweru, żeby go przeprowadzić przez przejście? Ilu rowerzystów jeździ po ulicy, pomimo położonej specjalnie dla nich, kosztem chodnika, ścieżki rowerowej? A tak w ogóle, ilu rowerzystów nie zna lub celowo ignoruje jakiekolwiek przepisy ruchu drogowego?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie