Jeżeli okaże się, że Majowie prawidłowo przewidzieli koniec świata zostaniemy uznani za najgłupszy gatunek w historii wszechświata. Gatunek, który znając datę końca planety kręcił o tym filmy, opowiadał dowc🤬y i robił z tej okazji promocje w hipermarketach. Słowem wszystko z wyjątkiem prób ratowania życia.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
r................3
2012-11-19, 20:45
heh założę się że jak będzie film z lecącą kometą w strone ziemi, ludzię będą to lajkować wrzucać na fejsa i robić o tym vlogi
niestety, końca świata nie będzie a przynajmniej ja go nie dożyje bo nie mogę żyć kilka milionów lat. w międzyczasie ludzie się sami powyp🤬alają o kropelke ropy naftowej
rockface123 napisał/a:
ludzie się sami powyp🤬alają o kropelke ropy naftowej
Oby, mój Panie. Oby.
podpis użytkownika
Aeze
2012-11-19, 21:40
Który to już koniec świata z kolei?
podpis użytkownika
J................d
2012-11-19, 21:47
W tym roku to będzie trzeci. Dwa katolickiej sekty ze stanów i jeden majów.
JezusToŻyd napisał/a:
W tym roku to będzie trzeci. Dwa katolickiej sekty ze stanów i jeden majów.
Urodzaj mamy w tym sezonie
podpis użytkownika
c................k
2012-11-19, 22:06
z tym końcem świata to nieprawda kupiłem ketchup z datą ważności do 02.2013 także tego ... lipa
Y................9
2012-11-19, 22:16
@Który to już koniec świata z kolei?
Nie martw się. Ja też ostatnie kilka końców świata przegapiłem.
B................h
2012-11-19, 22:28
Mam nadzieję, że ten termin to lipa.. Chciałem iść do kina na Hobbita, a u nas jako jedynych w Europie zaplanowali premierę już po apokalipsie :/
t................o
2012-11-19, 23:12
Brüste napisał/a:
Jeżeli okaże się, że Majowie prawidłowo przewidzieli koniec świata zostaniemy uznani za najgłupszy gatunek w historii wszechświata. Gatunek, który znając datę końca planety kręcił o tym filmy, opowiadał dowc🤬y i robił z tej okazji promocje w hipermarketach. Słowem wszystko z wyjątkiem prób ratowania życia.
Ale w sensie, że komu?
m................r
2012-11-19, 23:17
@up na pewno żydzi
D................x
2012-11-19, 23:17
Koniec świata - największe j🤬e święto ruchome
Hehe!
A jakie próby ocelania życia podejmiesz inteligencie?
Ja już się schowałem w kiblu i zgasiłem światło. Nie ma ch_ja we wsi żeby mnie koniec świata dopadł.
q................9
2012-11-19, 23:24
No w sumie unia z zielonymi mogłaby nachapać się troszkę kasy walcząc ze zwalczaniem końca świata, w końcu ludzkie życie jest bezcenne...
podpis użytkownika
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.