Gdy piłem siódmą kawę z rzędu (lubię kawę
), naszła mnie taka myśl. Otóż świadkowie Jehowy ogłaszają wszem i wobec nadchodzący koniec świata, tak? Skoro są zajebiście religijni, to koniec świata jest im na rękę, przyjdzie Jezus, ich nagrodzi i ukarze sk🤬ysynów, normalnie sielanka. Jest jedno małe "ale". Podobno "nie znacie dnia ani godziny". Koniec świata ma być niespodziewany, a skoro oni tak wszem i wobec to rozgłaszają, to wk🤬iony Bóg przesuwa ciągle datę, bo niszczą jego zajebistą niespodziankę?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
@javal
Kolejny głąb powtarzający zasłyszane gdzieś brednie... Rozmawiałeś kiedyś ze ŚJ że tak mówisz? Mądry człowiek nie wypowiada się na tematy na których się nie zna. Wiem co ŚJ głoszą bo dokładnie się wszystkiego dowiedziałem, od nich samych a nie z tego co ludzie mówią...
Kolejny głąb powtarzający zasłyszane gdzieś brednie... Rozmawiałeś kiedyś ze ŚJ że tak mówisz? Mądry człowiek nie wypowiada się na tematy na których się nie zna. Wiem co ŚJ głoszą bo dokładnie się wszystkiego dowiedziałem, od nich samych a nie z tego co ludzie mówią...
@Tallahasee . Polecam pobrac za darmo ksiazke pod tytulem biblia zamiast swiecic glupotą :*
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie