👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Facet na raz potrafi robić jedną rzecz. I robi to dobrze. Baby jak widać, są wielozadaniowe, ale dobrze nie zrobią niczego.
Czy mi się wydaje... Że w momencie utraty panowania nad samochodem to dziewczę instynktownie łapie za rękę koleżanki, a nie za kierownicę?
To bardzo mądre jest.
To bardzo mądre jest.
EksporterZła napisał/a:
Czy mi się wydaje... Że w momencie utraty panowania nad samochodem to dziewczę instynktownie łapie za rękę koleżanki, a nie za kierownicę?
To bardzo mądre jest.
to jest jej siostra
EksporterZła napisał/a:
To bardzo mądre jest.
Dobrze widzisz, ale to są bliźniaczki. To miało być połączenie stykowe, bo dzielą jeden kurzy móżdżek na pół.
Próbuje kręcić kierownicę jedną ręką.... Całkiem jak moja baba, mówi, że jej "wygodniej"
W momencie utraty panowania łapka zamiast na kiere to za łapkę drugiej lezbijki po czym próba opanowania kiery wykręconym nadgarskiem. Los był łaskawy, że nie pokarał ryjem rozj🤬ym o przednią szybę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie