Ogolnie nie dziwię sie imprezy dla pedalstwa narkomanstwa. I innego rodzaju patologii i marginesu, dwa granaty i swiat szczesliwszy
muflonpl napisał/a:
Ogolnie nie dziwię sie imprezy dla pedalstwa narkomanstwa. I innego rodzaju patologii i marginesu, dwa granaty i swiat szczesliwszy
dobra k🤬iu wracaj pod kołdrę bo zaraz przyjdzie tata i znowu zacznie Cię gw🤬cić.
Pewnie nie naćpany
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
jbone napisał/a:
dobra k🤬iu wracaj pod kołdrę bo zaraz przyjdzie tata i znowu zacznie Cię gw🤬cić.
Nikogo nie interesują wasze zabawy z starym
CzarnyDevil napisał/a:
czy tylko ja tam slysze w 0:17 "k🤬a" xD
Tylko ty słyszysz.
Karamba_Polska napisał/a:
Nikogo nie interesują wasze zabawy z starym
nie mów "stary" na tatę bo znowu zrobi ci z dupy do ust.

Przynajmniej pokazał, że DJ naprawdę robi muzę, a nie jak Robert M
jbone napisał/a:
Dobra dupa cicho.
Ktoś wie o co właściwie poszło?

jbone napisał/a:
Nie wiedzialem ze mam brata k🤬a i to z zespolem downa, a mama mowila ze wylądował w beczce po kiszonej kapuscie, dostales z litosci 2 piwa od fanów bialej kreski na techno c🤬jni wiec je wypij i stul ryja bo poziom jak Roksana i ogólnie takie takie nauka szkoła.
muflonpl napisał/a:
Nie wiedzialem ze mam brata k🤬a i to z zespolem downa, a mama mowila ze wylądował w beczce po kiszonej kapuscie, dostales z litosci 2 piwa od fanów bialej kreski na techno c🤬jni wiec je wypij i stul ryja bo poziom jak Roksana i ogólnie takie takie nauka szkoła.
teraz to na pewno powiem tacie.Znowu będziesz miał w ustach posmak kału tak jak ostatnio mi się skarżyłeś.