Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
J................k 2019-12-25, 10:37 8
Ogolnie nie dziwię sie imprezy dla pedalstwa narkomanstwa. I innego rodzaju patologii i marginesu, dwa granaty i swiat szczesliwszy
Zgłoś
jbone 2019-12-25, 13:05 5
muflonpl napisał/a:

Ogolnie nie dziwię sie imprezy dla pedalstwa narkomanstwa. I innego rodzaju patologii i marginesu, dwa granaty i swiat szczesliwszy

dobra k🤬iu wracaj pod kołdrę bo zaraz przyjdzie tata i znowu zacznie Cię gw🤬cić.
Zgłoś
ritu4l 2019-12-25, 13:11
Pewnie nie naćpany

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Karamba_Polska 2019-12-25, 13:13 1
jbone napisał/a:

dobra k🤬iu wracaj pod kołdrę bo zaraz przyjdzie tata i znowu zacznie Cię gw🤬cić.

Nikogo nie interesują wasze zabawy z starym
Zgłoś
CzarnyDevil 2019-12-25, 15:55
czy tylko ja tam slysze w 0:17 "k🤬a" xD
Zgłoś
mesjans 2019-12-25, 16:14
CzarnyDevil napisał/a:

czy tylko ja tam slysze w 0:17 "k🤬a" xD

Tylko ty słyszysz.
Zgłoś
jbone 2019-12-25, 16:51 1
Karamba_Polska napisał/a:

Nikogo nie interesują wasze zabawy z starym

nie mów "stary" na tatę bo znowu zrobi ci z dupy do ust.
Zgłoś
T................y 2019-12-25, 19:06
Przynajmniej pokazał, że DJ naprawdę robi muzę, a nie jak Robert M
Zgłoś
mikmas 2019-12-25, 19:26 1
jbone napisał/a:

Dobra dupa cicho.

Ktoś wie o co właściwie poszło?
Zgłoś
J................k 2019-12-25, 19:27
jbone napisał/a:

Nie wiedzialem ze mam brata k🤬a i to z zespolem downa, a mama mowila ze wylądował w beczce po kiszonej kapuscie, dostales z litosci 2 piwa od fanów bialej kreski na techno c🤬jni wiec je wypij i stul ryja bo poziom jak Roksana i ogólnie takie takie nauka szkoła.
Zgłoś
jbone 2019-12-26, 13:23
muflonpl napisał/a:

Nie wiedzialem ze mam brata k🤬a i to z zespolem downa, a mama mowila ze wylądował w beczce po kiszonej kapuscie, dostales z litosci 2 piwa od fanów bialej kreski na techno c🤬jni wiec je wypij i stul ryja bo poziom jak Roksana i ogólnie takie takie nauka szkoła.

teraz to na pewno powiem tacie.Znowu będziesz miał w ustach posmak kału tak jak ostatnio mi się skarżyłeś.
Zgłoś