📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jego pierwszy i ostatni raz cos tak czuje. teraz dal z siebie 300% i sie wyeksploatowal forewer
ehbeng napisał/a:
Lubie mówić o niczym czyli o całej prawdzie
![]()
Zgadzam się, ale nie masz racji.

naprawde jak raper z Opola zal ze cos takiego wstawiles na neta czlowieku PFD
w większości rytmicznie, dykcyjnie wcale nieźle. nad tekstem jeszcze trzeba popracować.
Scarlet napisał/a:
w większości rytmicznie, dykcyjnie wcale nieźle. nad tekstem jeszcze trzeba popracować.

...a co do tytułu to obawiam sie ze to nie jest freestyle...

dobrze leci i ma chlopak ambicje. wielu znanych tak zaczynalo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie