Ten po lewej zbiera na Batmobile,a po prawej na jedzenie.
Dalej juz nie jestem przeczytac bo za ładne pismo ma,chyba drogim długopisem pisał.
Dalej juz nie jestem przeczytac bo za ładne pismo ma,chyba drogim długopisem pisał.
u mnie w mieście koleś klęczał z kartką "Jestem zdrowy, zbieram na piwo"
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.

Piwo za moje miasto. Tyle brudasów nie widziałem w żadnym innym, a po deszczu wyrastają na rynku jak grzyby.
slaiter napisał/a:
czekam na eksperta, który to przeczyta
Dzień dobry.
Jestem doktorem grafologii (habilitacja z grafomanii) uniwersytetu w Pułtusku, posiadam ponadto dostęp do technologii którą posługują się specjaliści z CSI w Miami. Po dogłębnej analizie stwierdzam:
Batman napisał, że zbiera na batmobil.
Cygan napisał, że jest cyganem i śmierdzi mu z japy bardziej niż z rybnego za jego plecami, więc napisze tutaj ładnym pismem cokolwiek a ludzie i tak będą bali się podejść.
Rachunek za analizę wyślę do kolejnego komentującego. Tysiąc osiemset dwa złote i sześćdziesiąt siedem groszy się należy.
Wesołych świąt!

@freaxxx, gdzieś ty kultury się k🤬a uczył co? W c🤬j mu pojechałeś, ale jesteś k🤬a dorosły, bo wiadomo, że tylko dorośli najeżdżają na rodziców itp.
PS Macica która na ten świat Cię wydala pewnie pluje sobie w twarz do tej pory za to

PS Macica która na ten świat Cię wydala pewnie pluje sobie w twarz do tej pory za to

@Roszp
piwo za umiejętność zapisywania liczb literami
rzadko się to zdarza
piwo za umiejętność zapisywania liczb literami

rzadko się to zdarza
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

Hacerking napisał/a:
@freaxxx, gdzieś ty kultury się k🤬a uczył co? W c🤬j mu pojechałeś, ale jesteś k🤬a dorosły, bo wiadomo, że tylko dorośli najeżdżają na rodziców itp.
![]()
PS Macica która na ten świat Cię wydala pewnie pluje sobie w twarz do tej pory za to![]()
A gdzieś ty się kultury uczył że w twoich wypowiedziach co drugie słowo to "k🤬a" ?