👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@web
Masz racje
Kiedyś mi ukradli rower na klatce
Do tej pory policjanci ich nie mogą dogonić
Masz racje

do Azjatów nam daleko
swoją drogą to chyba był jakiś wiejski konkurs bo w Wawie niebiescy śmigają na sprzętach BMW.
Pracowałem kiedyś niedaleko i parkingu i rano widziałem jak wyjeżdżali na miasto to na parkingu rozgrzeweczka i pokazywali co umieli

swoją drogą to chyba był jakiś wiejski konkurs bo w Wawie niebiescy śmigają na sprzętach BMW.
Pracowałem kiedyś niedaleko i parkingu i rano widziałem jak wyjeżdżali na miasto to na parkingu rozgrzeweczka i pokazywali co umieli

KrzychuSnk napisał/a:
Piwo dla Filipa!
A czy Filip jest z marihuany?

shaman01. napisał/a:
Ponoć to zawody w Swarzedzu
a to ciekawe.. po czym wnioskujesz?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie