Jak będzie się dało to zagłosuje na niego. Przekonał mnie. Demokracja na nic innego nie zasługuje

podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
"Młodzi dziewczynki", za dużo się harda i kobiet z penisami naoglądał

podpis użytkownika
youtube.com/user/Biskup007

ten koleś jest chory psychicznie - dlatego powinniśmy się z niego śmiać i szydzić

nie da się ukryć, że wywołuje uśmiech na twarzy, lecz jak tutaj mój poprzednik napisał nie można się naśmiewać i drwić. znam podobny przypadek lecz też czasem zdarza mi się uśmiechnąć ale nie aby szydzić
@up, przeczytaj uważnie co on napisał a później przeczytaj swój post. Widzisz jakieś nieprawidłowości?

podpis użytkownika
up,a co jesli to byl sarkazm? lub stwierdzenie typu: "gdzie tak szybko lecisz" jak kolega spadł właśnie ze schodów.
@up, Twój przykład w ogóle nie odnosi się do tego co koleś napisał
Nie doczytał jednego małego słówka i napisał głupotę jak sam c🤬j
co go tak bronisz? Twój chłopak?

podpis użytkownika
@up, ja też jestem zdania , że to ty własnie czegoś nie dostrzegłeś w wypowiedzi Kov
@up, ludzie czytajcie, ja się w ogóle nie odniosłem do wypowiedzi Kov, ona mi jak najbardziej pasuje. Na początku odniosłem się do postu viadra, później do broniącego go abacara a teraz się k🤬a muszę odnieść do Ciebie, bo czytać k🤬a nie umiecie

podpis użytkownika

Kov napisał/a:
dlatego powinniśmy się z niego śmiać i szydzić
viadro napisał/a:
ecz jak tutaj mój poprzednik napisał nie można się naśmiewać i drwić.
Problem rozwiązany.