👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest właśnie wolność słowa według PO!. Każdy ma prawo zadać pytanie !
@ walekonialewomrenkommamy
takie wrażenie sprawia że człowiek cofa się w czasie ale widać ty cofasz się w rozwoju
takie wrażenie sprawia że człowiek cofa się w czasie ale widać ty cofasz się w rozwoju
Kononowicz jest przykładem tego jak ktoś z głupka zrobił jeszcze większego głupka:/ Przykre, ale niestety prawdziwe. Uwierzył facet, że może 'coś' zrobić i to chyba za bardzo i kieruje nim jakiś kiepski żartowniś... szkoda faceta
tak samo jak magiczne sztuczki np. Coperfielda i ochotnicy z widowni

Nazywacie Kononowicza zwykłym obywatelem! Przecież to jest prawowity spadkobierca polskiego tronu! Platforma nie udzieliła mu głosu, bo się bała, że za nim tłumy i że zostaną wygwizdani przez publiczność.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie