Krzysztof Kononowicz wylicza kogo mordowali 70 lat temu i że to nie ruskie mordowali tylko oni mordowali
w................u
2010-06-25, 22:02
odstaw gorzale
k................0
2010-06-25, 22:11
k🤬a ,wygląda jak DonGuralEsko za 15 lat ;D
Przepraszaju !
A................r
2010-06-25, 22:15
Czyli... Ruskie przyjado i mi wnuki wymordujo?
a................r
2010-06-25, 22:21
co racja to racja
M................0
2010-06-25, 22:21
No i ponownie Kononowicz rozp🤬ala system wypowiedzią Miazga Buahahaha jak on coś powie to h🤬j .........;D
J................7
2010-06-25, 22:38
Weź się k🤬a ogol człowieku :/
A i jeszcze jedno błąd w tytule jest... nie "Putin" tylko "Puci"
L................G
2010-06-25, 22:50
Ma "flow" niż nie jeden raper w Polsce hehe
Moi synowie jeszcze do przedszkola nie chodzą, a on p🤬li, że mi k🤬a wnuczków już 70 lat temu wymordowali ?!?
Dilera ma zajebistego...
ej to ten zapach gnojówki tak p🤬li w czache czy on coś bierze?
Ciekawe skąd wiedział o śmierci Kaczyńskich... aaaaaaaaaaaaha on opowiada o jakiś tam kaczynskich co w katyniu 70 laty temu co putin powinien przepraszaju i wnuki i synow i wogole...
podpis użytkownika
J🤬
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że większość z was jest na tyle naiwna że nie jest w stanie dostrzec tego że Kononowicz jest upośledzonym i chorym umysłowo człowiekiem.
Robienie "beki" z kogoś kogo prawdziwą wyżyną intelektualną jest parzenie herbaty i rąbanie drewienek czy też udowadnianie w postach tego że mr Kononowicz jest idiotą świadczy jedynie o nieudolnym intelekcie piszącego.
To tak jakby śmiać się z czteroletniej dziewczynki że jeździ na trzykołowym rowerku i pisanie postów jaka to ona jest zj🤬a bo ja to przecież potrafię jeździć na dwóch kołach.
Prawda - niech stalin przyjedzie i nas przeprosi.