koleś dzwoni do kononowicza, który ma na sprzedaż nyse (dla kolekcjonerów samochód) oraz piękne meble kuchenne i wszystko ma, każe pytać w Białymstoku w Starosielach o tego pana co startował na prezydenta to każdy wskaże palcem i przedstawia się jako przewodniczący haha
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwa nie będzie nic nie będzie
konto usunięte
2013-01-11, 23:06
Uczciwy chłop
3 koła za nyse to strasznie dużo za to można kupić normalny samochód z 10 letnim stażem
konto usunięte
2013-01-12, 0:09
Wszyscy mają z niego polewę, a mimo tego że jest chory psychicznie to wie, co to uczciwość, godność, honor i ojczyzna. Ma wszystkie cechy, których nie posiada obecnie żaden ZDROWY PSYCHICZNIE polityk w Polsce.
Co ze tego że woła 3 koła za nysę? Mamy wolny rynek, może i wołać 1000000pln jeśli zechce.
konto usunięte
2013-01-12, 14:37
Do Kononowicza wielki szacunek zawsze. Więcej w nim moralności niż w niejednym z nas!
konto usunięte
2013-01-12, 21:49
-pan chce 3 tyś ale może da się urwać? to ile pan chce?
-2.5 tyś eeee 2.9tyś
jebnąłem
a po drugie to gdzie jest ta aukcja?
Gościu w porządku jest bynajmniej nieszkodliwy , a że trochę opóźniony to już inna bajka .
Chwalcie go, chwalcie. Imbecyl nie potrafiący się wypowiedzieć waszym idolem
Tak już idol, już wzór do naśladowania. Nie wciskaj komuś słów których nie użył. Potwierdza to tylko, że nie zrozumiałeś co chciałem przekazać.
Idąc twoim tokiem rozumowania, powinieneś uwielbiać tylko ludzi super inteligentnych, pięknych a najlepiej o określonym wzroście, blond włosach i niebieskich oczach.
Achhh jak to zajebiście nadinterpretować czyjeś słowa i robić ludziom sieke z mózgu dla piwek. Ummm jak smacznie tak wszystko postrzegać.
konto usunięte
2013-01-13, 17:12
@androgenius, my tu o Konowiczu, a nie o Komorowskim!
konto usunięte
2013-01-13, 18:13
konto usunięte
2013-01-13, 18:33
jeszcze z 5lat potrzyma i jak dobry stan to wezmie 2razy tyle, nie ma co sie smiac, kolekcjonerow jest coraz wiecej