Nie ma co opisywać, polecam obejrzeć ( w końcu sadistic został wymieniony wśród tych 'najbardziej oddziałujący' forów w internecie).
Swoją drogą kolejna świetna wypowiedź P.Berkowicza. Myślę, że za jakiś czas będzie topowym politykiem razem z P.Bosakiem.
kwejk, sadistic... nasz portal w doborowym towarzystwie
mesiash napisał/a:
Nie mówię że lubię obecnych rządzących, ale nic mnie bardziej nie wk🤬ia niż mówienie o Bogu w takich dyskusjach...
Cóż za wojujący ateizm! Bóg użyty w zdaniu jako figura retoryczna i już lewacki lament. Mesjaszu bój się Boga, jak masz pisać takie głupoty... trochę przyzwoitości.
p................a
2013-11-03, 17:51
Przecież kwejk to naprawdę lewejk i kotełk. Powoływać się ta takie coś?
Radeghost napisał/a:
a co to za różnica? no, na kwejku można komentować tylko z facebooka
Jeżeli różnicy nie widzisz proponuje usunąć konto tutaj i pozostać na kwejku.
Z................L
2013-11-03, 18:08
A ten siedzi i cieszy jape K🤬A!!
Dajcie więcej.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
g................1
2013-11-03, 18:09
I znowu wszystko wraca do internetu
2................d
2013-11-03, 18:12
kto nie daje piwa (filmikowi) ten lewy pedał z kwejka
p................o
2013-11-03, 18:12
Czy istnieje chociaż jeden filmik w którym Berkowicz przegrał dyskusję? Chyba nie, KNP!!
Żenujący jest widoczny fakt wykucia na pamięć swojej kwestii przez Berkowicza, ale przecież takie oszołomy robią karierę na prawicy. Generalnie, to ich sposób jest przezabawny - krytyka i p🤬lenie, ale zero REALNYCH pomysłów. Wiem, że zaraz banda wykształcowych gimnazjalistów mnie zaatakuje, ale chłopcy - trochę się najpierw musicie życia nauczyć.
J................2
2013-11-03, 18:16
tranzystor zgadzam sie w 100%
ić mi pan z takim pajacem co tylko szuka gdzie ukraść pieniądze podatnikom,pff co ich będzie pochodzi szary obywatel najważniejsze żeby polityką żyło się lepiej i osobą z ich otoczenia,żal mi trochę tylko polaków bo z cyganami z muzułmanin ami dajemy rade a z największą zarazą naszej polski nic nie możemy zrobić (ZARAZA = PO.PIS.SLD.PSL),jak dla mnie to jedna wielka banda złodziei i oszustów
L................a
2013-11-03, 18:37
Fajne dupeczki w tej nowej prawicy mają, pyknąłbym tego chłopaczka. Mądry to on jak cała prawica (stara i nowa) nie jest, ale przynajmniej jest na czym oko zawiesić.
Za każde postawione piwo do tego materiału, w pakiecie jest również budzenie o szóstej rano przez czarnych smutnych panów. Dobrze, że mam na 5.30 do roboty.