📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Konsolowiec to koleś który wyczytał, że średnia europejska w długości penisa to 13,5 cm, zmierzył, okazało się że ma 13,7 i szpanuje na wiosce. A PCtowiec to koleś ze średnią "murzyńską"

A słowo obrazkiem sie stało, a konsole i tak sa lepsze od PC'ta
bo mam to i to

Strzelaniny są dobre tylko i wyłącznie na PC. Ale fifa na konsole jest wspaniała. Zależy to od gry

Dalej sobie wmawiajcie, że jesteście super skoro nie potraficie opanować pada i myślicie że w FPSach gra się na auto-celowaniu.

Gram na konsoli i gram na PC i nie wiem czemu macie jakiś dziwny kołek w dupie. To są dwa różne style gry, ale jeżeli ktoś kto gra na PC nie grał na swojej konsoli to po co się wypowiada?

@bisfhcrew
Zacznijmy od tego, że przykładowa gra na PC jest droższa na konsoli o 2/3 ceny. Przykład? BF4 -
PC 170, na konsoli 250 (akurat w Empiku jest przecena na 145 PC, 220 konsole, ale nie liczę promocji).
Poza tym, większość gier singleplayer mogę ściągnąć i za te wszystkie gry które kupi konsolowiec mam komputer który właśnie kupiłem. Co z tego że na 3-4 lata? Później go zmodernizuję, ale gry zachowam, a do tego jeszcze nowe będą mi działały też za friko jak sobie je ściągnę.
Zacznijmy od tego, że przykładowa gra na PC jest droższa na konsoli o 2/3 ceny. Przykład? BF4 -
PC 170, na konsoli 250 (akurat w Empiku jest przecena na 145 PC, 220 konsole, ale nie liczę promocji).
Poza tym, większość gier singleplayer mogę ściągnąć i za te wszystkie gry które kupi konsolowiec mam komputer który właśnie kupiłem. Co z tego że na 3-4 lata? Później go zmodernizuję, ale gry zachowam, a do tego jeszcze nowe będą mi działały też za friko jak sobie je ściągnę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie