Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Pożar hali magazynowej w Konstancinie-Jeziornie opanowany, trwa dogaszanie. Na miejscu zdarzenia pracuje ponad 150 strażaków i 42 samochody. Brak jest osób poszkodowanych - poinformowała we wtorek późnym wieczorem Mazowiecka Straż Pożarna.

Pochwalę się, że to niedaleko mnie, kłęby dymu rozniosły się aż nad Piaseczno i Warszawę, smród spalonych opon dalej wisi w powietrzu.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pppmix 2020-09-02, 8:34 2
Znowu legalna utylizacja.
Zgłoś
janlew 2020-09-02, 9:10
pppmix napisał/a:

Znowu legalna utylizacja.

Magazyn tworzyw sztucznych, więc to chyba nie tak
Zgłoś
zwierzak30 2020-09-02, 10:37
I cały limit emisji CO2,na Rok 2020. Poszedł w P🤬du.
Zgłoś
Akki11 2020-09-02, 11:41
Mafie śmieciowe tak często robią, fajnie można poczytać o tym na białych kołnierzykach, jak ktoś jest zainteresowany, to wrzucę materiał.
Zgłoś
Xixero 2020-09-02, 12:03
Akki11 napisał/a:

Mafie śmieciowe tak często robią, fajnie można poczytać o tym na białych kołnierzykach, jak ktoś jest zainteresowany, to wrzucę materiał.

Chętnie poczytam
Zgłoś
skival 2020-09-02, 12:39
Pożar w Konstancinie-Jeziorna
Zgłoś
sirapacz 2020-09-02, 13:31
Pożar w Konstancinie-Jeziornie. Odmienia się oba człony.
W tej hali było kilka firm. Dobrze, że mi się GPSZOK nie zjarał
Zgłoś
Przemek18114 2020-09-02, 15:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krypt0 2020-09-02, 15:03
Taki ładny obraz z drona, że se na tapetę jebnę którąś z klatek.
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-02, 16:40
Znowu śmieci płoną czy na odszkodowanie prywaciarz idzie?
Zgłoś
lm65 2020-09-02, 17:05
Gonimy Indie i Chiny
Zgłoś
vonter 2020-09-02, 19:30
Sami się zabijamy...
Zgłoś
PiesKracy 2020-09-03, 1:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CrookerS 2020-09-08, 4:56
Mialo sie spalic widocznie. Kiedys sie smieci chyba w lodzi palily. Kierowcy przez pare lat wozili z niemiec folie i inne gowna do utylizacji. Nie utylizowali tego tylko stertowali. Ktos przytulil gruby hajs, jak juz nie bylo gdzie upychac - cyk podpalilo sie samo
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem