Typowy dzień w rosyjskiej hucie stali. Po jaką cholerę wlewać stal do wody-nie wiem, ale p🤬lnięcie całkiem efektowne.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
Cytat:
Kontakt roztopionej stali z wodą
Po tym można wnioskować że jednak woda i do tego się ustosunkowałem, nie? Po za tym, powiedz mi, ile razy widziałeś parę wodną podczas pirolizy wody? W ogóle widziałeś kiedykolwiek takie zjawisko?
Hahahahaha
Serio sądzisz że to do czego była wlewana ta surówka to piec łukowy?
Najzwyklejszy tygiel odlewniczy
A zresztą "Nie kłuć się z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
przeciesz pisałeś że miałeś to już kiedyś gimbie, czytaj swoje komentarze, wychodzi na to że drugi raz robisz technikum
a i jestem starym userem
a i jestem starym userem
Kod:
Cytat:
a i jestem starym userem
Czyli za multikonto banik się należy? Nie mi już o tym decydować. Pirotechniką zajmowałem się w gimnazjum, więc miałem okazje bawić się termitem, kruszącymi, miotającymi jak i inicjującymi, jeśli cokolwiek Ci to mówi, kończę teraz technikum chemiczne, więc gimbie powiedz sobie do kolegów w szkole. Robiłem i widziałem bardzo dużo w tym temacie, więc wiedzą, jak i terminami mnie nie zagniesz. A o piecach, rodzajach stali, metodach produkcji stali uczyłem się w poprzedniej klasie. Co oczywiście można wywnioskować z moich poprzednich postów, ale kolega albo gimbus, albo po LO więc czytanie ze zrozumieniem to nie jest jego mocna strona.
To nie stal jeno żużel
Podobne efekty mam praktycznie codziennie w pracy jak nastanie zima
.: xnxx :.
-zebranie 5-ciu warnów w jednym temacie - check
-dokonanie tego w godzinę po założeniu konta - check
-wszystko przez kłócenie się o pierdoły związane z jakimś jebnięciem w hucie - check
Iście intrygujący okaz
-zebranie 5-ciu warnów w jednym temacie - check
-dokonanie tego w godzinę po założeniu konta - check
-wszystko przez kłócenie się o pierdoły związane z jakimś jebnięciem w hucie - check
Iście intrygujący okaz
Nawladany napisał/a:
To nie stal jeno żużel
Podobne efekty mam praktycznie codziennie w pracy jak nastanie zima
![]()
Jeśli możesz powiedzieć, to czym są spowodowane "eksplozje"?
Nieźle się uśmiałem czytając te wasze kłótnie:D
Po co ci tłumaczyć Given co za zjawisko zaszło, skoro i tak tego nie ogarniesz
. Pójdź na uniwerek, może się czegoś dowiesz. Eksperci z sadola:D Nie, nie wytłumaczę. Żyj w świadomości, że zabawy termitem są czymś awesome.
Po co ci tłumaczyć Given co za zjawisko zaszło, skoro i tak tego nie ogarniesz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie