📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

nasi też potrafią: 6-cylindrowa jednostka przerobiona do pracy na na 4 cylindrach

Up, widziałem kiedyś zdjęcia z konstruowania tego i się zastanawiałem po co to komu takie to. Żeby opchnąć jako 2.6 co pali jak 2.0?
Najpierw łapą bron trzyma a później rękawiczki zakłada
jak Barszczyk #pdk

Jeżeli trzeba przesłać towar tak żeby pies nie wykrył to należy szczelnie go okleić taśmą, całość w perhydrol i jeszcze raz okleić.
@up
Odstrasza to jakoś psy? Google mi nie chce nic na ten temat powiedzieć.
Odstrasza to jakoś psy? Google mi nie chce nic na ten temat powiedzieć.

Rover 214.... (kanciak)
Zbiornik paliwa miałem "porobiony"
42 kartony (czyli prawie "jaszczyk") upychałem... i jeszcze 15 litrów mogłem zalać... żeby do domu wrócić...
Plus progi auta 80 paczek (po cztery kartony w każdy)
razem 50 lasek... czyli pełny jaszczyk.
420 paczek papierosów które kupowałem po 5-6 hrywien na ukrainie ( czyli po 90 groszy np Westa białego albo MonteCarlo)
W Polsce pchałem skupczykowi po 2,2zł...
Czysty zysk na paczce to 1,3....
Razy 420 paczek.. to sobie policz...
Do tego paliwo w kanistrze... cukier, słodycze (roshen, krówki , trufle) wódka, (sobieski kosztował 15 chrywien..)
Cąła masa Sosów (czosnkowy, grzybowy etc....)
Koszty paliwa... koszty ukraińskich służb... etc... na czysto wychodziło 500zł dniówki...
To nic że czasem to było 20-30 godzin stania w kolejkach.. na Krakowcu...
Ale warto było... jak się miało 19-20 lat i śmiało z beduinów którzy dymają za śmieszne 5000zł na miesiąć u angola na zmywaku....
Półtora roku zajął mi ten biznes.. zanim auto poszło do "następnego" do dzisiaj jeździ (już ponad 7 lat)
i do dzisiaj nawet rentgen go nie złapał
Zbiornik paliwa miałem "porobiony"
42 kartony (czyli prawie "jaszczyk") upychałem... i jeszcze 15 litrów mogłem zalać... żeby do domu wrócić...
Plus progi auta 80 paczek (po cztery kartony w każdy)
razem 50 lasek... czyli pełny jaszczyk.
420 paczek papierosów które kupowałem po 5-6 hrywien na ukrainie ( czyli po 90 groszy np Westa białego albo MonteCarlo)
W Polsce pchałem skupczykowi po 2,2zł...
Czysty zysk na paczce to 1,3....
Razy 420 paczek.. to sobie policz...
Do tego paliwo w kanistrze... cukier, słodycze (roshen, krówki , trufle) wódka, (sobieski kosztował 15 chrywien..)
Cąła masa Sosów (czosnkowy, grzybowy etc....)
Koszty paliwa... koszty ukraińskich służb... etc... na czysto wychodziło 500zł dniówki...
To nic że czasem to było 20-30 godzin stania w kolejkach.. na Krakowcu...
Ale warto było... jak się miało 19-20 lat i śmiało z beduinów którzy dymają za śmieszne 5000zł na miesiąć u angola na zmywaku....
Półtora roku zajął mi ten biznes.. zanim auto poszło do "następnego" do dzisiaj jeździ (już ponad 7 lat)
i do dzisiaj nawet rentgen go nie złapał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie