Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Kontrola Drogowa
koopa • 2010-09-10, 18:08
Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się:
-Piłeś cos chłopcze? bo coś mi wyglądasz podejrzanie!
-nie.!
-hmm alkomat mamy zepsuty więc nie możemy sprawdzić czy czegoś nie dziabnąłeś,więc zadam ci pytanie jako test.jak odpowiesz prawidłowo to cie puścimy.
-spoko
-pierwsze pytanie.jedziesz droga i widzisz dwa swiatła z naprzeciwka, co to moze być?
-no samochód nie?
-no tak.ale jaki? Audi,mercedes czy seat?.no widzę ze chyba oblejesz test młodzieńcze! dam ci szansę i zadam jeszcze jedno pytanie.
-jedziesz drogą i widzisz jedno światło z naprzeciwka,co to jest?
-no wiadomo że motor!
-ee ale jaki? suzuki, honda, czy kawasaki? no nic chłopcze oblałeś test.
koleś wk🤬ił sie nie ziemsko,pomyślał chwile i nawija do gliniarza:
-panie władzo a czy ja moge zadać pytanie?
-a no wal śmiało młody człowieku.
-na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce,z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzymuje TIR-a. kto to jest??
-no wiadomo że k🤬a!!
-no tak. ale kto? twoja matka, żona, czy córka ??
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-09-10, 18:44 2
Nie kumam po co zakładałeś 3 tematy, żeby dodać 3 dowc🤬y... Nie dało się w jednym wątku?
Zgłoś
koopa 2010-09-10, 18:48 7
Nie muszisz akurat tego kumać.
Zgłoś
Krzycho355 2010-09-10, 20:46 1
Kawałek dobry Piwko
Zgłoś
think666 2010-09-10, 21:30
Coraz lepsze kawały, oby tak dalej ^^
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-10, 21:44
Dobry kawał, jest piwko.
Zgłoś
Janusz~ 2010-09-10, 21:58 24
Dobrze psu pojechał
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-11, 1:58 3
Tak tylko statystyczny policjant w Polsce po uslyszeniu takiego dowcipu zrobilby Ci palka z dupy taki wiatrak, ze nie wiedzialbys czy masz wylotówkę na A4, kolejna dziure w dupie, czy po prostu nadzial Cie na swoj pal.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-11, 11:03 1
buba0 napisał/a:

Tak tylko statystyczny policjant w Polsce po uslyszeniu takiego dowcipu zrobilby Ci palka z dupy taki wiatrak, ze nie wiedzialbys czy masz wylotówkę na A4, kolejna dziure w dupie, czy po prostu nadzial Cie na swoj pal.

Widać że policje to widziałeś tylko na szklanym ekranie
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-11, 11:06 1
XaneX napisał/a:

Widać że policje to widziałeś tylko na szklanym ekranie

Spoko ziomku Jp, nie bij :<
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-11, 11:25 2
Nie jestem ziomkiem JP, wręcz przeciwnie, każdemu z tych JP życzę by ktoś im bliski został zamordowany i mam nadzieję ze zdania nie zmienią, jednak to moje prywatne mrzonki.
Zgłoś
Wiochmen 2010-09-11, 13:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jurcmenator 2010-09-11, 23:23 3
a u mnie był dzisiaj rosół i ktoś ma z tym problem?
Zgłoś
Lesniak007 2010-09-16, 16:41
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem