👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

01:21 optymistyczna piosenka specjanie dla tego pana na poprawienie humorku i dnia, beka

- tam nie było żadnego pieszego
- wyprzedzał pan na przejściu dla pieszych
- nie było żadnego wyprzedzania na pieszym
- wyprzedzał pan na przejściu dla pieszych
- nie było żadnego wyprzedzania na pieszym

A kto nagrywał rozmowę? Bo jak kierowca, to wątpię żeby to był spontaniczny akt... A czy policjant może sobie nagrać rozmowę z kontroli drogowej i w net wrzucić? Hm... :/
Fajnie gość grypsami sypie, ale moim zdaniem... Tak, powiem to magiczne słowo... FAKE!!!
Fajnie gość grypsami sypie, ale moim zdaniem... Tak, powiem to magiczne słowo... FAKE!!!

warto sobie to przypomniec
tylko tyle ze to był filmik i wszystko było widac co i jak a nie tylko głos..

tylko tyle ze to był filmik i wszystko było widac co i jak a nie tylko głos..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie