Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bajer ładny, ale mało praktycy, bo tak machać to możesz sobie przez 5 minut, a potem się zmęczysz i docenisz genialną prostotę myszki czy podobnych urządzeń sterujących.
Pff na reklamach wszystko robi wrazenie ... Adbuster do boju!
konto usunięte
2013-02-25, 22:52
Browarek za HUD Mod w kasku. Zajebista sprawa !
Tra la la la, Maki są dla bogatych gejów!

Można hejtować, zapraszam ;P
...no są, za co ty hejtować?
Kontrola gestami: w telewizorach Samsunga od 2011 roku (Smart TV), w telefonach od 3.2013 (GS IV)...
konto usunięte
2013-02-25, 23:55
Ech jak ten świat idzie do przodu. Wczoraj okulary google. Dzisiaj sterowanie mięśniami...
konto usunięte
2013-02-26, 0:10
Sterowanie ruchem można kupić już 98 $ z przesyłką do polski, bawiłem się czymś takim i nie ma porównania np. do kinekta, super sprawa jeżeli chodzi np. o prezentacje w firmie.
konto usunięte
2013-02-26, 0:38
konto usunięte
2013-02-26, 2:24
nie mogles powiadomic ze to koncept?
konto usunięte
2013-02-26, 6:05
W grach pewnie jak jebniesz pięścią w blat to automatycznie wysyła wiadomość "you fucking noob". ^^