Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-25, 20:42 45
Mam dziwne wrażenie, że jeśli chce sie tym kierować to nie można być spasionym bo wtedy nie odczytuje ruchu mięśni
Zgłoś
picasso1974 2013-02-25, 20:48 1
nie, nie robi wrażenia!!

na mnie
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 20:49
Ciekawe czy fuck you też zrozumie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 20:58 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dumad 2013-02-25, 20:59
z tymi nartami trochę przesadzili, co z tego jak wsiądzie na nie jakaś osoba (chciałem napisać ciota) i będzie sterować nartami skoro nie potrafi utrzymać równowagi nie mówiąc już o fikołkach w powietrzu
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 21:00 3
Gdyby to było takie fajne to na monitorach obsługiwali by prawdziwe aplikacje a nie wklejali obraz ;]
ale applefani i tak kupią bo w reklamie same jabłka...
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2013-02-25, 21:05 31
Komputer by wariował podczas walenia konia
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 21:32 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
haras1991 2013-02-25, 21:46 10
Zgłoś
rancwa 2013-02-25, 21:50 18
jakoś tak mi się przypomiało

Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 22:39
Leap Motion jest lepszy bo nieptrzeba niczego na ręce .
Zgłoś
Zak 2013-02-25, 22:39
Jedi jednak istnieją !
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 22:41
Ja tam lubię myszką...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 22:41
Wydaje mi się, że nie będzie to działać tak jak na filmiku. Znaczy będzie coś tam działać (np mocne machnięcie ręką), ale nie będzie to tak precyzyjne jak pokazuje reklama. Na dodatek same pedalskie jabłka... żal dupę ściska jak widzę to gówno.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem