👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

brawo PIS da się ? da!!! to co oni osiągają to jest coś nie samowitego, zmiany na lepsze widać na każdym kroku
oczywiście lewacy szatańskie będą chcieli zapobiec dobremu ale dobro zwycięży !!!! Polska Największą W Europie
oczywiście lewacy szatańskie będą chcieli zapobiec dobremu ale dobro zwycięży !!!! Polska Największą W Europie

najgorsze są te tefałence co sprzedadzą wszystko żeby tylko legalnie się w dupę r🤬ać i mordować poczęte dzieci, tacy zawsze mają pieniądze dobrobyt materialny szatan im to zapewnia ale my PIS to zmienimy to już się zmienią i żaden lewak nie przeszkodzi

skoro 2 tony to musialbyc allroad, bo wlasnie tyle wazy. Swoja droga, spora masa jak na auto osobowe średniej klasy

A6 to klasa wyższa. I nie ma się co rozczulać na 12 letnim audi.
Na dodatek w dieslu to porażka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie