Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................s 2015-09-11, 15:20 31
To było rozpoznawanie po liniach papilarnych, czy po smrodzie?
Zgłoś
Kriski 2015-09-11, 15:28 112
krzyks napisał/a:

To było rozpoznawanie po liniach papilarnych, czy po smrodzie?

Po grzybni.
Zgłoś
iamthelaw 2015-09-11, 16:11
To dlatego że on woli kozy.
Zgłoś
RockyWood 2015-09-11, 16:46 3
ciekawe jak to załatwia na mieście

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Gebofon 2015-09-11, 18:42 10
@up

Trochę ciapatawy, pewnie w klapkach zap🤬la.

podpis użytkownika

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
M................k 2015-09-11, 19:28 4
Na mieście pewnie wpisuje kod.
Zgłoś
Szalony_Mleczarz 2015-09-11, 19:45 2
Zajebisty związek jak się nawzajem próbuje szpiegować telefony. Swoją drogą po c🤬j zakładać jakieś chore hasła/skanowanie linii papilarnych itp na telefon? Jak ktoś zajebie telefon - hard reset i po wszystkim. Ludzie robią sobie zdjęcia k🤬sa? Bez komentarza...
Zgłoś
petru23 2015-09-11, 20:04 6
To jest Sham Idrees, jakaś gwiazda kanadyjska. I urodził się w Kanadzie.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
W mieście Pakistani Canadian
Zgłoś
surojak 2015-09-11, 20:36
Na główna coś takiego?...
Zgłoś
JarekJUHC 2015-09-11, 21:00 2
Za ciapakow brak piwera!

podpis użytkownika

................................................................................................................
Zgłoś
qwerq221 2015-09-11, 22:18
Kto wstawia tu nierozerwanego ciapaka jest tępym pedałem. Wystarczy nawet wybuchowy aby się obronić a tak to :gówno: nie piwo.
Zgłoś
Sebosz 2015-09-11, 22:58
@Szalony_Mleczarz nie wiem jak jest w przypadku innych telefonów, ale jeśli iPhone jest zabezpieczony kodem/czytnikiem linii papilarnych to nawet jak uda ci się go zresetować to nie aktywujesz go bez podania hasła do konta poprzedniego właściciela. Musiałbyś wymienić płytę główną(a wraz z nią czytnik linii papilarnych, jeśli chcesz żeby dalej działał), a to chyba nie jest warte zachodu.
Zgłoś
maksymilian45 2015-09-12, 6:07
Szalony_Mleczarz napisał/a:

Zajebisty związek jak się nawzajem próbuje szpiegować telefony. Swoją drogą po c🤬j zakładać jakieś chore hasła/skanowanie linii papilarnych itp na telefon? Jak ktoś zajebie telefon - hard reset i po wszystkim. Ludzie robią sobie zdjęcia k🤬sa? Bez komentarza...

Żuczku, nie na ajfonie. Możesz sobie jebnąć reseta na androidzie ale na iosie telefon się ucegli. Sam znalazłem kiedyś iphonea 5s, był zablokowany pinem. Pierwsza myśl jebne reset i mam telefon. Okazało się że miał włączoną blokadę która po resecie ucegli telefon.
Zgłoś
Drakalen 2015-09-12, 16:08
maksymilian45 napisał/a:

Żuczku, nie na ajfonie. Możesz sobie jebnąć reseta na androidzie ale na iosie telefon się ucegli. Sam znalazłem kiedyś iphonea 5s, był zablokowany pinem. Pierwsza myśl jebne reset i mam telefon. Okazało się że miał włączoną blokadę która po resecie ucegli telefon.

Bo jest aplikacja na ajfonie od Apple. Można go zdalnie zablokować i zbrickować. I namierzyć oczywiście. Wszystko z kompa. Wtedy nawet serwis nie pomoże, ale właściciel dalej może go odblokować przez stronę apple.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie