👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aquaplaning - mówi Ci to coś? Pewnie nie, więc zajrzyj do google.
Chyba nie pierwszy raz, bo na szybie już jest rysa przed wywrotką.
Zbysław napisał/a:
X drive nie ma sobie równych
Takiego systemu w aucie z p🤬dą na masce nie znajdziesz

Refleks szachisty. Absolutne zero reakcji i jeszcze w lewo na koniec dokręcił... Na egzaminach powinny być płyty poślizgowe i zdania nie zmienię.
a jak ma działać kiedy się jeździ na łysych oponach lub zespawanym dyferencjałem?
K🤬siarz napisał/a:
Chyba nie pierwszy raz, bo na szybie już jest rysa przed wywrotką.
Dokładnie.
Przynajmniej teraz będzie musiał szybę wymienić.
Ha!
Pitok napisał/a:
Zresztą ludzie często robią duże kontry, a samochód nagle złapie przyczepność i obrót w drugą stronę.
Płyty poślizgowe działają na zasadzie aquaplaningu... A za duża kontra i brak reakcji po niej świadczy o braku jakiegokolwiek zaznajomienia z poślizgiem. W tym przypadku można powiedzieć, że gość nie zareagował w cale, a przez taką amebę ktoś mógł umrzeć. Płyta poślizgowa być może da jakąś lekcję i nauczyłaby kogoś pokory.

To Dacia, tylko u ruskich sprzedawali (?) to pod marką Renault.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie