📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ahaaa, juz wiem po co im okulary - spojrzenie w oczy skonczyloby sie mega brechtem
)

mozecie się śmiać, ale goście mają wypracowane ruchy,jaka precyzja,przy przekazywaniu karabinu. szok !

efem napisał/a:
mozecie się śmiać, ale goście mają wypracowane ruchy,jaka precyzja,przy przekazywaniu karabinu. szok !
![]()
przy strzelaniu z niego niekoniecznie

nie ma co zajebiście , teraz jeszcze tylko 999 999 sztuk broni

niejakub napisał/a:
Kaarwa Robo Cop czy co... Ameryka sucks!
Robocop to luzak przy nim

hłehłe jak oni robią tak za każdą wartą to nie dziwić się że większość złego w amerykańskich filmach dzieje się w czasie zmiany warty

chciałem zauważyć jeden fakt który dostrzegłem w filmiku azaliż gdy sprawdzał front żołnierza mianowicie moment spojrzenia w dół wyglądał jakby się zdziwił może tamtemu wentyl stanął??

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie