Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kamilkawka 2018-04-25, 19:36
Od dupy strony tego słonia zaczynają.
Zgłoś
Karbit83 2018-04-25, 21:21 5
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-25, 23:57
Też mi nowość. Całe życie widywałem takie scenki na dyskotekach.
Zgłoś
janlew 2018-04-26, 5:39
Nawet durne koty wiedzą do czego są zwierzęta. Co ustawia miłośników i obrońców zwierzàt nie tyle podludzmi, ale i pod zwierzętami.
Zgłoś
sachcio 2018-04-26, 9:36
a ja sie pytam gdzie byli rodzice?
Zgłoś
Krak 2018-04-26, 9:48 1
Jakby ktoś chciał spróbować to proszę bardzo
Zgłoś
borelli 2018-04-26, 11:38 4
janlew napisał/a:

Nawet durne koty wiedzą do czego są zwierzęta. Co ustawia miłośników i obrońców zwierzàt nie tyle podludzmi, ale i pod zwierzętami.

A wiesz kto jest gorszy od tych wszystkich obrońców? Takie cioty jak ty, które wszędzie muszą pisać jacy to oni są źli.
Zgłoś
Clarx 2018-04-26, 16:37
jeżeli kiedyś będzie segregacja ludzi bo nadejdzie przeludnienie to tacy bezużuyteczni śmiecie jak janlew pójdą pierwsi do zmielarki zywego gówna
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-26, 16:47
borelli napisał/a:

A wiesz kto jest gorszy od tych wszystkich obrońców? Takie cioty jak ty, które wszędzie muszą pisać jacy to oni są źli.

Clarx napisał/a:

jeżeli kiedyś będzie segregacja ludzi bo nadejdzie przeludnienie to tacy bezużuyteczni śmiecie jak janlew pójdą pierwsi do zmielarki zywego gówna

Spokojnie... jest zagorzałem katolem to da na tacę połowę ze swojej najniższej krajowej i będzie dobrze.
Zgłoś
HalfGod 2018-04-26, 20:41
To dobrali mu się do dupy. Powolna śmierć.
Zgłoś
Esccax 2018-04-27, 13:18
Aż mi się smutno zrobiło.
Ja rozumiem że natura itd. ale tak jakoś słonik?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem