Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konwersacja
Sokole_Oko • 2018-04-10, 14:30
Tłumacz potrzebny na wczoraj ktoś coś ?

podpis użytkownika

Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
Zgłoś
nowynick 2018-04-10, 14:50 53
"I jak już będziesz na pontonie wyp🤬ol paszport do morza, bo jeszcze się ktoś kapnie, że byłeś sierżantem w naszej bojówce. Jak dopłyniesz mów, że masz 12 lat, ci debile łykają wszystko..."
Zgłoś
miszczp4telni 2018-04-10, 14:56 3
po trzeciej sekundzie można dawać piwo bez obawień..
Zgłoś
InsanityMotion 2018-04-10, 15:01 24
Zgłoś
Noside 2018-04-10, 15:05 2
Ja p🤬lę przecież od razu słychać, że to ktoś dla jaj podłożył dźwięk, jak udaje małpy..
W murzyńskim nie ma takiego zwrotu "uhu-uhu" i akcent jest jakby śląski.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
T................3 2018-04-10, 15:08
I tak nie przebije przeróbki, ze "srerkującymi" murzynkami
Zgłoś
nowynick 2018-04-10, 15:19 9
Noniesondze napisał/a:

Ja p🤬lę przecież od razu słychać, że to ktoś dla jaj podłożył dźwięk, jak udaje małpy..
W murzyńskim nie ma takiego zwrotu "uhu-uhu" i akcent jest jakby śląski.

Żebyś się k🤬a nie zdziwił jakie kwiatki można znaleźć wpisując różne hasła w "afrykańskim" do translatora , w jednym z języków te "uhu uhu" (czy coś innego dźwiękonaśladowczego małpę, przypomnieć sobię nie mogę jak dokładnie) oznacza "myć się" , poza tym metodą prób i błędów trafiłem na taki kwiatek w zulu
Zgłoś
jbone 2018-04-10, 15:39
słaby remake.wejdźcie na stronę madlipz która jest wyświetlana w filmie.tam jest oryginał nie będę was wyręczał jebusy.
Zgłoś
Pan_Doktur 2018-04-10, 17:53 3
To powinno być intro przed wejściem na sadistic

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
e................l 2018-04-10, 19:12
nikt nie rodzi się rasistą, ale gdy zaczynasz OBSERWOWAĆ świat,
piwko
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-04-10, 20:04 2
nowynick napisał/a:

Żebyś się k🤬a nie zdziwił jakie kwiatki można znaleźć wpisując różne hasła w "afrykańskim" do translatora , w jednym z języków te "uhu uhu" (czy coś innego dźwiękonaśladowczego małpę, przypomnieć sobię nie mogę jak dokładnie) oznacza "myć się" , poza tym metodą prób i błędów trafiłem na taki kwiatek w zulu
Obrazek

Wpiszcie sobie z Zulu na Polski Uga buga duga banana aga haga ogo maga. Zajebiste wychodzi.
Zgłoś
T0B1 2018-04-10, 20:34 1
Taka ciekawostka - w ciągu tych 19 sekund ta dwójka zarobiła prawie 15 funtów, czyli 72 złote.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
sir_Alex 2018-04-10, 21:07 1
akurat te murzyny srają forsą, wiec mają wyj🤬e
Zgłoś
e................l 2018-04-10, 21:52
T0B1 napisał/a:

Taka ciekawostka - w ciągu tych 19 sekund ta dwójka zarobiła prawie 15 funtów, czyli 72 złote.

Nie ma to jak być p🤬dą i zarabiać na tym, jakieś przemyślenia
bo jest taki zawód świata, chyba najstarszy ........
Zgłoś
mlody118 2018-04-11, 17:57
krasnal_hałabała napisał/a:

Wpiszcie sobie z Zulu na Polski Uga buga duga banana aga haga ogo maga. Zajebiste wychodzi.

Japoński też nie taki zły
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie