"I jak już będziesz na pontonie wyp🤬ol paszport do morza, bo jeszcze się ktoś kapnie, że byłeś sierżantem w naszej bojówce. Jak dopłyniesz mów, że masz 12 lat, ci debile łykają wszystko..."
Ja p🤬lę przecież od razu słychać, że to ktoś dla jaj podłożył dźwięk, jak udaje małpy..
W murzyńskim nie ma takiego zwrotu "uhu-uhu" i akcent jest jakby śląski.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

I tak nie przebije przeróbki, ze "srerkującymi" murzynkami

Noniesondze napisał/a:
Ja p🤬lę przecież od razu słychać, że to ktoś dla jaj podłożył dźwięk, jak udaje małpy..
Żebyś się k🤬a nie zdziwił jakie kwiatki można znaleźć wpisując różne hasła w "afrykańskim" do translatora

słaby remake.wejdźcie na stronę madlipz która jest wyświetlana w filmie.tam jest oryginał nie będę was wyręczał jebusy.
To powinno być intro przed wejściem na sadistic

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
nikt nie rodzi się rasistą, ale gdy zaczynasz OBSERWOWAĆ świat,
piwko
piwko
nowynick napisał/a:
Żebyś się k🤬a nie zdziwił jakie kwiatki można znaleźć wpisując różne hasła w "afrykańskim" do translatora, w jednym z języków te "uhu uhu" (czy coś innego dźwiękonaśladowczego małpę, przypomnieć sobię nie mogę jak dokładnie) oznacza "myć się"
, poza tym metodą prób i błędów trafiłem na taki kwiatek w zulu
![]()
Obrazek
Wpiszcie sobie z Zulu na Polski Uga buga duga banana aga haga ogo maga. Zajebiste wychodzi.
Taka ciekawostka - w ciągu tych 19 sekund ta dwójka zarobiła prawie 15 funtów, czyli 72 złote.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

T0B1 napisał/a:
Taka ciekawostka - w ciągu tych 19 sekund ta dwójka zarobiła prawie 15 funtów, czyli 72 złote.
Nie ma to jak być p🤬dą i zarabiać na tym, jakieś przemyślenia
bo jest taki zawód świata, chyba najstarszy ........