📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

I dobrze pieskom systemu. Oni bić potrafią głównie bezbronnych, w katowniach.

Podobnie było u nas jak PO rządziło - pojawiali się tajniacy żeby rozwalać marsz niepodległości i inne imprezy. Fajnie by było te ryje uwiecznić. Pewnie gdzieś chodzą po żarcie.
Sadolowi idioci i ignoranci. Daj nam Boze takiego przywodce jak Lukaszenka. Gdy obala tego wybitnego meza stanu, to Bialorus padnie jak kraina U.
Mam wielką nadzieję, że Polacy prędzej, czy później wezmą przykład z Białorusinów. W końcu u nas też wybory byly sfałszowane.
Voyton napisał/a:
Sadolowi idioci i ignoranci. Daj nam Boze takiego przywodce jak Lukaszenka. Gdy obala tego wybitnego meza stanu, to Bialorus padnie jak kraina U.
Zamelduj Putkowi, że wykonałeś zadanie na sadolu pisząc prawilny komentarz.

Justynka99 napisał/a:
Mam wielką nadzieję, że Polacy prędzej, czy później wezmą przykład z Białorusinów. W końcu u nas też wybory byly sfałszowane.
Dokladnie. Dzieki temu gownokoalicja pelo z peeselem rzadzila o 4 lata za dlugo.

Justynka99 napisał/a:
ty już znów trolujesz
A w Polsce karierowicze pracują dla propagandy w TVP info . I komentują sytuację na Białorusi nie dostrzegając paraleli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie