Film nie mój, jednak z moich okolic. Chłopaczki na crossach troszkę się przyczynili do wywrotki ale tak do końca to nie ich wina bo mu przecież do gardłą nie wlewali
wypadek 12:46
Konto usunięte
2020-01-16, 11:06
Czemu te c🤬jki na krossach demoluja lesne scieżki i płosza zwierzyne? To istna plaga, zwłaszcza że jest tyle torów gdzie moga sobie spokojnie jexdzić. Nie dziwie się ze ludzie rozkładaja stalowe linki po lasach, zwłaszcza prywatnych.
Gościu koparką się wyj🤬 a p🤬li o motorkacbh:mrgreen:
podpis użytkownika
Ty ty ty
roman970227 napisał/a:
Gościu koparką się wyj🤬 a p🤬li o motorkacbh:mrgreen:
On zawsze się tak odpala. Ostatnio coś pisał że psa kiedyś zabił idiota jeden. Chłop ma mega wyobraźnię.
nie chłopaki na crossach tylko p🤬dy na motorynkach
poligon6 napisał/a:
Czemu te c🤬jki na krossach demoluja lesne scieżki i płosza zwierzyne? To istna plaga, zwłaszcza że jest tyle torów gdzie moga sobie spokojnie jexdzić. Nie dziwie się ze ludzie rozkładaja stalowe linki po lasach, zwłaszcza prywatnych.
Cipska z kanapy nie ruszasz ,a przeszkadza ci chłopaczek na motorze
Konto usunięte
2020-01-16, 14:09
Isakpm napisał/a:
Cipska z kanapy nie ruszasz ,a przeszkadza ci chłopaczek na motorze
Jak ktoś mnie juz tu poprawił, p🤬da na motorynce, ktora niszczy społeczna i prywatna własność, płoszy zwierzyne i zanieczyszcza przestrzeń publiczna hałasem.
Wiem jedno...czy to jazda figurowa na lodzie, wrotki, motocross, zawsze znajdzie się jakaś k🤬a co jej przeszkadza.
Konto usunięte
2020-01-16, 14:29
somet napisał/a:
Wiem jedno...czy to jazda figurowa na lodzie, wrotki, motocross, zawsze znajdzie się jakaś k🤬a co jej przeszkadza.
Jazda na lodzie i wrotki nie wytwarzaja dzwieku około 110 decybeli, nie ryje leśnych ściezek, nie płoszy zwierzyny i zawsze znajdzie się jakas k🤬a która wrzuci c🤬jowe porównanie.
Konto usunięte
2020-01-16, 14:56
poligon6 napisał/a:
Tak się czepiasz a co robimy cały czas jako ludzie budując nowe drogi, domy wycinając lasy i zmuszając przez to biedne zwierzaki do wynoszenia się?
Ludzie, którzy sobie jeżdżą po lasach w wolnych chwilach są najmniejszym problemem, ale są traktowani jako ogromne zło. Dowalcie się do tych co faktycznie robią duże zło, ale tutaj jest problem, bo ich nie ruszycie
Konto usunięte
2020-01-16, 16:30
Jak nigdy to tutaj muszę się zgodzić z poligonem, aż mi głupio. C🤬j mnie obchodzi czy poj🤬e motorki płoszą zwierzynę w lesie. Goście na tych piździkach to zazwyczaj okolice gimbazy, podejście do życia z🤬ba z ćwierćmózgiem. Często chodzę z psem do lasu, nic tak nie wk🤬ia jak ci idioci. Hałas jeszcze bym przeżył, ale sobiepaństwo i warcholstwo gamoni już nie. Kiedyś nie wytrzymam i będzie imba, c🤬j najwyżej pójdę siedzieć. Dla mnie osobniki do pozbawienia praw człowieka i utylizacji.
Zawsze znajdzie sie taki pan P🤬deusz co mu wszystko przeszkadza czy to rowerzysci czy to mocotykle czy gowniaki grajace w pilke. Wazne zeby odjebac swoje w robocie wrocic browca otworzyc i lezec przed tv. A i wdupcyc smieci do pieca albo wywiezc do lasu... obronca zwierzat sie znalazl.
@poligon6 ja to bym się nawet cieszył jakby w mojej okolicy te cholerne stada dzików przepłoszyli
Jakby ta kopara jebła w ten słup z tyłu to by miał zwarcie trójfazowe sieci SN na szyi ten hałaśliwy intruz jeden
Konto usunięte
2020-01-16, 18:03
Nie dało się skrócić filmu, tylko do ciekawego momentu? Po co to p🤬lenie? Krótka akcja w filmie nie wymaga komentarza.