Żeby zrobić przyjemność i zająć czymś dziecko, wcale nie trzeba wydawać półtorej klocka na plejstejszyn:
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Widziałem profesjonalnie wykonane na niemieckich piaskownicach. Szkoda ze u nas nie zagościło. Sam się tym bawilem ...że niby synowi pokazywalem co i jak
Że kilkanaście lat temu ojciec nie miał neta... ale by mi piaskownice to urozmaiciło.
Kilka lat temu poszliśmy ze znajomymi pić do parku w Krakowie, jeszcze za studenciaka. Idziemy przez plac zabaw w stronę jakiejś przyciemnionej miejscówki poza czujnym okiem straży miejskiej, a tu takie 2 kopareczki i piaskownica. Z picia nic nie wyszło, bawiłem się jak dziecko
Bardok napisał/a:
Żeby zrobić przyjemność i zająć czymś dziecko, wcale nie trzeba wydawać półtorej klocka na poastejszyn
Widzę że z polskiego małeś 6.... win pod ławką...
Szczerze? Jako dziecko oddałbym wszystko, żeby mieć coś takiego... jeszcze jakby łycha miała takie zęby jak prawdziwa i zostawiała ślady... ehhh rocznik 89'
Biedę to ty masz betonie we łbie. Jakbym prosił autora by podeslal na priv jak takie coś zrobić
Dzięki za pomysł na prezent dla chrześniaka ;D Czyli do dnia dziecka mam czym się zająć...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie