👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

andrzej_1981 napisał/a:
Sam jesteś pierdołą bo pracujesz na budowie jak tuman
Lepiej mieć 32 lata i mieszkać z rodzicami.
nie ma co debatować, kto nigdy fizycznej roboty sie nie tknął ten nie zrozumie

swoje lata ma 06 albo 07r niepamietam bo goscinnie na niej prauje(moja w serwisie).
ponad 10tys na liczniku godzin wiec swoje przeszla i wyglada jak wyglada
ponad 10tys na liczniku godzin wiec swoje przeszla i wyglada jak wyglada

takija własnego domu to ja już sie dawno dorobiłem i to nie na budowie....
A mówili rodzice :
- Ucz się synu ucz ! Bo będziesz rowy kopał !
Zapomnieli dodać że : własną koparką i za 150zł netto za godzinę !
Brawo !
- Ucz się synu ucz ! Bo będziesz rowy kopał !
Zapomnieli dodać że : własną koparką i za 150zł netto za godzinę !

Brawo !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie