Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
maksymilian45 2014-08-16, 19:21 7
Tak się "pracuje", gdyby płacili od zrobionej roboty a nie na godziny to byście zap🤬lali.
Zgłoś
Xenorakii 2014-08-16, 19:22 4
Na pewno bardzo przydatna umiejętność
Zgłoś
~Velture 2014-08-16, 19:23 6
K🤬a kolejne kapuśniaki co się op🤬lają w robocie.

Tak jak kolega wspomniał wyżej - jakby wam płacili za robotę a nie od godziny to k🤬a byście robole j🤬e zap🤬lali. Zresztą co tu się produkować. Jak są gdzieś roboty drogowe to jeden zap🤬la a 10 się gapi na niego i nadzoruje czy dobrze robi. No ale czego wymagać. W szkole się nie chciało uczyć to logiczne ,że i pracować się nie chce.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Xenorakii 2014-08-16, 19:38 5
Wyluzuj dupę. Na pewno jakbyś miał takie standardy pracy jak oni to też byś wolał się poop🤬lać niż dawać z siebie 100%... Oczywiście nie zmienia to faktu ,że ogromna ilość osób które pracują to wieśnioki którym się znudziło uprawianie kapusty i po prostu nie mają więcej do zaoferowania poza tym co widzimy no ale to już wina pracodwaców ,że biorą takie ścierwo do pracy.

A poza tym... Może chłopaki mają po prostu przerwę
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-16, 19:47
Nie takie rzeczy robiłem wózkiem widłowym
Jest piwko
Zgłoś
Thetus 2014-08-16, 19:54
Dobra robota, łap piwko.
Zgłoś
uchimishi 2014-08-16, 19:57 152
Ja sam pracuję na budowie, pracowałem na akord jak i na godziny i powiem wam tylko, że jeżeli siedzicie sobie wygodnie w pokoiku u rodziców w domu przy tych waszych wypasionych komputerkach to łatwo wam powiedzieć żeby zap🤬lali a nie "luzowali" w pracy, a pomyśleliście o tym że może już skończyli robotę? albo czekają na materiał? albo decyzję kierownika robót? Ni c🤬ja, tylko byście hejtowali skończone pierdoły życiowe, chciałbym takiego zobaczyć na mieście co to wydaje mu się że jest nie wiadomo kim a tak naprawdę nikt nie wie o waszym istnieniu.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-16, 20:11 22
uchimishi napisał/a:

Ja sam pracuję na budowie, pracowałem na akord jak i na godziny i powiem wam tylko, że jeżeli siedzicie sobie wygodnie w pokoiku u rodziców w domu przy tych waszych wypasionych komputerkach to łatwo wam powiedzieć żeby zap🤬lali a nie "luzowali" w pracy, a pomyśleliście o tym że może już skończyli robotę? albo czekają na materiał? albo decyzję kierownika robót? Ni c🤬ja, tylko byście hejtowali skończone pierdoły życiowe, chciałbym takiego zobaczyć na mieście co to wydaje mu się że jest nie wiadomo kim a tak naprawdę nikt nie wie o waszym istnieniu.

Pocisnołeś
Masz racje jak ktoś nigdy fizycznie nie zap🤬lał na budowie, magazynie to c🤬ja wie
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-16, 20:16
A robić to nie ma komu
Czytał Ferdek Kiepski
Zgłoś
Kashero007 2014-08-16, 20:18 21
@uchimishi

Niepotrzebnie się denerwujesz. Wakacje powoli dobiegają końca. P🤬dy j🤬e pakować mundurki, teczki i wio do szkoły a nie będziecie tutaj dupsko produkować na temat robót budowlanych. Sami znawcy k🤬a, idź jeden z drugim popracuj na budowie i zobaczysz jaka to ciężka i przej🤬a praca, a nie ledwo przestał wyjadać gile z nosa i mądrości prawi.

btw. Mam dobrego znajomego od wykończeń wnętrz, skończył jedynie zawodówkę i fach ma w jednym palcu. Robi mieszkania deweloperskie i trzepie przy tym zajebiste pieniądze których zwykły uczony nieudacznik po maturze może jedynie zamarzyć. Też się śmiali, że robol, że bez wykształcenia.. I kto się teraz śmieje. Pozdrawiam wielcy uczeni szukający pracy.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-16, 20:25 15
hejterzy j🤬i. to ze panowie nieraz stoja to sie nie dziwie,
bo juz widzialem akcje gdzie dostali po 50zl na swieta.
a jesli chodzi o sprzet ciezki to on nie moze stac [za dlugo ] bo nie zarabia,
a przerwa to rzecz swieta. a co do mojego wyksztalcenia to bys sie zdziwil
wiec trzymaj te uwagi dla swojej kozy
pozdro dla pracujących fizycznie i nie tylko
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-16, 20:58
wziął by smarownice i nasmarował maszynę jak ma chwile czasu. Smaru to ramie już chyba z 2 tygodnie nie widziało, tak bardzo skrzypi
Zgłoś
Tafariel 2014-08-16, 22:03
To teraz otwórz piwo w puszce

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
revtech 2014-08-16, 22:08
p🤬licie, dobre to jest, podziwiam operatorów bo sam to bym k🤬a w wielki kanion nie trafił dziąsłem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie