Współczuję. U nas jedynie sąd i to ciężka batalia :/ ale koparkowy ma przej🤬e mimo że próbował uniknąć zderzenia będzie teraz winny :/ czasami lepiej się poprostu wyp🤬olić w kogoś
zupełna racja, jeszcze koparka - w zasadzie nieuszkodzona

podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźminaWspółczuję. U nas jedynie sąd i to ciężka batalia :/ ale koparkowy ma przej🤬e mimo że próbował uniknąć zderzenia będzie teraz winny :/ czasami lepiej się poprostu wyp🤬olić w kogoś
Przejście bez świateł, ten z lewej nie powinien tu wyprzedzać. chyba kacapia trudno, wyczuć kogo na ukrainę wyślą
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Zróbcie mnie modem - koniec tiktokowego gówna.
Przecież to wina operatora koparki, zmieniał pas ze środkowego na lewy na linii ciągłej i nie ustąpił pierwszeństwa kierowcy na lewym pasie
On zmienił pas, bo typ z prawego pasa omijał skręcającego i wjechał w jego pas.
Koparkowy powinien wyj🤬 w tego z prawego pasa.
On zmienił pas, bo typ z prawego pasa omijał skręcającego i wjechał w jego pas.
Koparkowy powinien wyj🤬 w tego z prawego pasa.
Masz rację, teraz to zauważyłem

podpis użytkownika
Putin la Puta KaputWspółczuję. U nas jedynie sąd i to ciężka batalia :/ ale koparkowy ma przej🤬e mimo że próbował uniknąć zderzenia będzie teraz winny :/ czasami lepiej się poprostu wyp🤬olić w kogoś
Bo jest k🤬a winny!!! Zamiast trzymać się swojego pasa i hamować, to wjechał w bogu ducha winną osobę! Powinni mu zakazać prowadzić pojazdów do końca j🤬ego życia!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!