👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Się nie dziwię, że koparkowy się wkurzył - bo to ładowarka i nie potrafił nią kierować

On uczy sie jeździć tym ustrojstwem a ty mówisz że się wkurzył

Bambus ukradł Bobcata i myślał że to jak w ukradzionym samochodzie, wrzucasz D i do przodu

Tak to jest jak murzyn dorwie się do technologi , trzepie nią jak białą suką
Tak to jest jak bambus dorwie się do technologii. Wstawia głupie posty i nie potrafi odpowiednio sprzętu nazwać
siwybis napisał/a:
Bambus ukradł Bobcata i myślał że to jak w ukradzionym samochodzie, wrzucasz D i do przodu
To nie Bobcat tylko Gehl ...
Jak to mówią w branży ''maszyna gwizda,maszynista pi^&a''
Mam podobny sprzęt i według mnie można by nim narobić dużo więcej bałganu niż ten pan
Mam podobny sprzęt i według mnie można by nim narobić dużo więcej bałganu niż ten pan
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie