- Kopciuszku, słyszałam, że twoja macocha i siostry pojechały na bal. - Tak, no i...?
- Chcesz też tam być? Przygotowałam dla ciebie suknię, pantofelki, karetę. Możesz jechać na bal. - A po kiego c🤬ja?! Wreszcie mam wolną chatę!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...i łazienka sama się nie umyje
konto usunięte
2013-04-26, 1:49
- Kopciuszku, słyszałam, że twoja macocha i siostry pojechały na bal.
- Tak, no i...?
- Chcesz też tam być? Przygotowałam dla ciebie suknię, pantofelki, karetę. Możesz jechać na bal.
- A po kiego c🤬ja?! Wreszcie mam wolną chatę!
Niby dwa zwykłe entery, a 100 razy lepiej.
karete? chodzi o taka w pokerze? czy o karete pogotowia? a moze o krate? no chyba nie o karoce
konto usunięte
2013-04-26, 3:24
kucma19 napisał/a:
karete? chodzi o taka w pokerze? czy o karete pogotowia? a moze o krate? no chyba nie o karoce
Pierwsze lepsze źródło:
wikipedia napisał/a:
kareta – bogato zdobiony pojazd konny.
Karoca (z wł. carrozza) to bardzo bogato zdobiony powóz kryty, rodzaj karety.
Następnym razem sprawdź, zanim coś głupiego p🤬lniesz.
A że niby kto ją tam wysyłał? - duch matki, dobra czarodziejka, czy jakaś służąca Kopciuszka - i komu była potrzebna wolna chata.
Więc raczej tak:
Mówi ojciec do Kopciuszka:
- Twoja macocha i siostry pojechały na bal.
- Tak, no i...?
- Chcesz też tam być? Przygotowałem dla ciebie suknię, pantofelki, karetę. Możesz jechać.
- Skąd ta propozycja? (czyt. A po kiego c🤬ja?!)
- Wreszcie mam wolną chatę!
Ale to też słabe. Lepiej jakby ojciec pod nieobecność innych członków rodziny ją zgw🤬cił i filmik wrzucił na harda.
konto usunięte
2013-04-27, 17:48
jaki suchar.
raper900 napisał/a:
Pierwsze lepsze źródło:
Następnym razem sprawdź, zanim coś głupiego p🤬lniesz.
ok, dzieki za info. bije sie w piers