📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

@Halman
Myślę, że gdzieś tam w pobliżu Pan policjant nadciąga aby wymierzyć sprawiedliwości - ta prawdziwą i niepodważalną
Myślę, że gdzieś tam w pobliżu Pan policjant nadciąga aby wymierzyć sprawiedliwości - ta prawdziwą i niepodważalną

baronturbina napisał/a:
Troszkę się zagalopowałeś, aczkolwiek zgadzam się z "Jak zapie**ala, płaci rachunki i podatki, kupił auto uczciwie' i "Jeśli biały ćpun/pijak myśli, że pod wpływem rauszu/haju może odpie**alać szopkę na ulicy i dewastować cudze mienie, to w ryj i tak za mało dostał". Z resztą średnio
Wam to się naprwadę wydaje, że każdy czarny to złodzień i narkoman, bo tak na sadistiku filmiki pokazują.
laska - mosquito napisał/a:
Wam to się naprwadę wydaje, że każdy czarny to złodzień i narkoman, bo tak na sadistiku filmiki pokazują.
bo to nie netflix
laska - mosquito napisał/a:
bo tak jest w 90% każdy z nich jedyne co gada to brudah bruh omaga i inne
Księga ulicy mówi jasno:Nic nie uprawnia murzyna do robienia czegokolwek bowiem nadal jest to murzyn.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie