Koledzy są tacy pomocni
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture dzieciaku,to nie szlug to Joint.
zwierzak30 napisał/a:
Velture dzieciaku,to nie szlug to Joint.
To skręt jak już i k🤬a cieszy mnie, że po filmie potrafisz swoim wzrokiem określić zawartość pod bibułką.
podpis użytkownika
Velture to raczej normalne ze w ten sposob i w blete z filtrem zawija sie zielsko a nie tyton ....
Recydywista napisał/a:
Velture to raczej normalne ze w ten sposob i w blete z filtrem zawija sie zielsko a nie tyton ....
A widzisz tak się składa, że nie do końca masz rację
ja kupuję tytoń po kilogramie za niecałą stówkę i tubki po kilka zł za kilkaset szt. Palenie dla dwóch osób wychodzi jakieś 60-70 zł miesięcznie...
Co ty muszkin89 p🤬lisz, na filmie widać celulozową setkę a ty tu wklejasz białą 70-tkę. Debil.
Velture napisał/a:
To skręt jak już i k🤬a cieszy mnie, że po filmie potrafisz swoim wzrokiem określić zawartość pod bibułką.
Velture dzieciaku.

Doświadczenie moje pozwala mi ocenić zawartość.
Pozdro.
W przeźroczystych bletach pali się bakę i tyle. Nie znam nikogo kto w takich pali tytoń. Pomijam fakt, że palenie z długich blet tytoniu jest c🤬jowe.
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
No stożkowy kształt też wskazuje raczej na lolka. Palący skręcane szlugi robią je raczej równe, jak normalne papierosy. Jointy prawie zawsze robi się stożkowe ;>
@up e tam p🤬lisz, skręta też możesz zrobić równego, wystarczy że dobrze zmielisz zielone.
I rzeczywiście na filmiku mają długie, cieńsze bletki, w których zazwyczaj jara się zioło.
Ja p🤬le. Zlot specjalistów. Ja i jointy i szlugi robię równe, żadnych stożków. A bletki? Czemu nie białe krótkie? Po filmiku nie można stwierdzić co jest w środku. Zamknąć mordy
Gymnorhinus napisał/a:
W przeźroczystych bletach pali się bakę i tyle. Nie znam nikogo kto w takich pali tytoń. Pomijam fakt, że palenie z długich blet tytoniu jest c🤬jowe.
To nie była przeźroczysta bletka z celulozy
podpis użytkownika
@GlassEdi lepszy zlot specjalistów od zioła, niż od polityki czy wypadków na drodze