Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-04-15, 13:32 41
DanJ93 napisał/a:

Ja na miejscu amerykanców już dawno bym p🤬lną jakieś atomówki w japońców i koreańczyków,
a nad chinami bym się musiał zastanowić, bo produkują ogromną część produktów (np. zabawek),
ale w sumie jak już bym p🤬lnął, to np. polskie firmy miały by szansę się wykazać.

W tych allah akbar też by było można od razu p🤬lnąć

Patrzę, że k🤬a wybuchowy z Ciebie człowiek.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-15, 19:06 1
Gdyby mieli spuścić te bomby to by to zrobili, a nie p🤬lą o tym 2 tygodnie. To chodzi o coś innego
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-15, 21:01
zanim je wystrzelą to im już się skończy dawno paliwo od tych parad
Zgłoś
robert357 2013-04-16, 0:03
Połowa (jak nie więcej) nie wyleci nawet po za kraj...

podpis użytkownika

:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-16, 0:08
k🤬a, oni nawet mapę mają c🤬jową
Zgłoś
abdul 2013-04-16, 0:11 3
ano. zeby mieli rope, to by mieli demokracje w tydzien

podpis użytkownika

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
lusko 2013-04-16, 0:13
wiadomosci.wp.pl/gid,15496988,kat,1356,title,Dwa-wybuchy-w-centrum-Bos...

Coś czuję że ta demokracja u nich lada moment będzie
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-04-16, 0:16
A żeby tak Obamie w dupę.

podpis użytkownika

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
Majorus 2013-04-16, 0:18
Gdyby Korea próbowała odpalić choć jedną rakietę to ich kraj momentalnie zamieni się w jeden wielki krater. Nikt nikogo nie będzie napadać. To tylko pokaz siły spowodowany jakimiś konfliktami wewnętrznymi w panującym reżimie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-16, 0:20 2
Niech jakiś ekspert mi odpowie, co za interes Korea Północna miałaby w wojnie z USA?
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-04-16, 0:44
I jarają się najnowocześniejszym sprzętem... pół wieku temu.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-16, 0:45
Niech jakiś ekspert mi odpowie, co za interes Korea Północna miałaby w wojnie z USA?

Nie ma żadnego w kraju bieda ludzie nie mają co jeść podejrzewam że chętnie by odsprzedali ten przestarzaly program atomowy Hamerykanom wzamian za wycofanie licznych embarg, które są nałożone i jeszcze jak by dorzucili im kontener ryżu to by się chłopaki cieszyli ;p
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-16, 1:00
@Otek18

Właśnie o to chodzi, że jest bieda. Ogólnie cała Korea Północna utrzymuję się z pomocy Chin i ...USA. Prawdopodobnie USA przykręciło nieco kurek i Kim teraz straszy wojną.

Co do sprzedaży programu atomowego Stany Zjednoczone są o 50 lat w przód, nawet III Rzesza miała lepszy sprzęt niż nasi północni przyjaciele teraz, więc o czym tu w ogóle mówić.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-16, 1:04 2
Cala ta gadka o zbrojeniu atomowym to propaganda dla gawiedzi. Chodzi tu o sprawy gospodarcze, o ktorych nie mowi sie otwarcie, z tym ze w normalnych krajach zalatwia sie je podczas posiedzen, a w Korei jest przyjety inny model prowadzenia pertraktacji.
Wojny nie bedzie, bo obydwie strony pokazuja tylko swoja ,,gotowosc" i przygotowanie. A tak naprawde strosza piorka dla opinii publicznej, gdyz w przypadku wywolania konfliktu USA ryzykuje utrate pozycji a Korea ryzyko anihilacji... w celu uzyskania... niczego co mozna uzyskac za pomoca dzialan militarnych;
Zreszta dziwi mnie ze nikt mowiac o tej sytuacji zapomina ze Chiny nie dopuszcza do wywolania konfliktu, gdyz dobrze wiedza ze przejecie polnocy przez USA stworzy dla nich idealny przyczolek na ewentualna inwazje na Chiny.
Zgłoś
linnake 2013-04-16, 1:47 1
Jak pokonać wszystkie krajowe problemy? Wypowiedzieć wojnę USA i szybko się poddać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie