@Lordzik92
Bardzo mądrze piszesz!
Chodzi tu wyłącznie o gospodarkę. Korea jest w totalnym dołku, chce w ten sposób zapewne osiągnąć z czasem do "pertraktacji" na których dopiero mogłaby zyskać, a sam reżim tym samym umocniłby swoją pozycję. Propaganda zapewne pokazałaby to jako uległość USA i wyższość Korei i takie tam.
Choć z drugiej strony, to są fanatycy ideologiczni, niepoczytalni i szczerze mówiąc nieprzewidywalni, być może nienawiść do USA jest tak wielka (w końcu wpajana od małego) że może gówniarz jak dorwal się do władzy to p🤬lnie bombę. Ciekawie by było.
Bardzo mądrze piszesz!
Chodzi tu wyłącznie o gospodarkę. Korea jest w totalnym dołku, chce w ten sposób zapewne osiągnąć z czasem do "pertraktacji" na których dopiero mogłaby zyskać, a sam reżim tym samym umocniłby swoją pozycję. Propaganda zapewne pokazałaby to jako uległość USA i wyższość Korei i takie tam.
Choć z drugiej strony, to są fanatycy ideologiczni, niepoczytalni i szczerze mówiąc nieprzewidywalni, być może nienawiść do USA jest tak wielka (w końcu wpajana od małego) że może gówniarz jak dorwal się do władzy to p🤬lnie bombę. Ciekawie by było.

Idealne odzwierciedlenie sytuacji. Tak swoją drogą to nie mogę się doczekać kiedy w końcu coś sie stanie z tym pajacem
Yourichi napisał/a:
Niech jakiś ekspert mi odpowie, co za interes Korea Północna miałaby w wojnie z USA?
,,Jeśli chcesz postawić państwo na nogi to wywołaj wojnę z USA a na drugi dzień się poddaj".
DanJ93 napisał/a:
Ja na miejscu amerykanców już dawno bym p🤬lną jakieś atomówki w japońców i koreańczyków,
a nad chinami bym się musiał zastanowić, bo produkują ogromną część produktów (np. zabawek),
ale w sumie jak już bym p🤬lnął, to np. polskie firmy miały by szansę się wykazać.
W tych allah akbar też by było można od razu p🤬lnąć
wać panie prawisz zaiście, jednak najsamwpierw p🤬lnij się sam
podpis użytkownika
panie idź pan w c🤬j

Każdy dowcip na temat Płn. Korei pokazuje tylko waszą głupotę i naiwność, bo łykacie bezoporowo każde kłamstwo mediów.

jakby ten kim jong-un ogladal te wszystkie meme i filmiki z nim to dawno by p🤬lnal rakieta w cos